Leseløve - Knoterud FK Ball med tall (Innbundet)

Serie: Leseløve 

Forfatter:

Steinar Moldestad (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 88
Illustratør: Moldestad, Steinar
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Leseløve
ISBN/EAN: 9788202307592
Alder: 7 - 10
Omtale Leseløve - Knoterud FK Ball med tall

Knoterud FK skal spille bunnoppgjør. Motstanderen Kopegrenda har også tapt alle kampene denne sesongen. Begge lag øyner en etterlengtet seier. Men keeperen til Knoterud, mattegeniet Sahir, møter ikke opp. Det er krise: Bare han kan redde laget fra nok et tap. Sahir sliter med valget: Skal han bli med i Matte-NM eller spille kamp? Hva er viktigst? Å satse på egne ferdigheter – eller stille opp for vennene?

Leseløvene er lette å lese, med korte linjer og stor skrift. Bøkene passer for barn fra syv år som kan få oppleve gleden ved å lese en hel bok selv.

Til toppen

Andre utgaver

Knoterud FK - Ball med tall
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Lars Mæhle:

Anmeldelser Leseløve - Knoterud FK Ball med tall

"Lars Mæhle skildrer fargerikt kampen om tall, kampen om ball og kampen mellom tall og ball. Som lesere er vi veldig til stede i begge oppgjørene. Forfatteren får godt fram forholdet barn-voksne og vennskapet unger imellom i et inkluderende og lettlest språk"

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

Til toppen

Om forfatter

Lars Mæhle (f. 1971) har skrevet en rekke bøker for barn, både skjønnlitteratur og sakprosa, og er veldig glad i sjokoladepudding. Han debuterte i 2002 med Keeperen til Tunisia, og har senere utgitt nærmere 30 bøker, blant annet fotballserien om Knoterud FK. For fantasyromanen Landet under isen (2009) mottok han Kulturdepartementets litteraturpris og UPrisen. Boken ble også nominert til Brageprisen. Keeper’n til Liverpool, som kom ut i 2010, ble en stor suksess og er også filmatisert. Hans foreløpig siste utgivelse er en ny serie for barn mellom 8-12 år, der Krimteam Siri & Max er de store heltene. Den første boken i serien har fått tittelen Tåkefyrstens hevn.

Bøker i serien