Leseløve - Dans, dans! (Innbundet)

Serie: Leseløve 

Forfatter:

Lamin Nilsen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 112
Illustratør: Nilsen, Lamin
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie: Leseløve
ISBN/EAN: 9788204143259
Alder: 7 - 10
Omtale Leseløve - Dans, dans!

På fredag er det vinterfest på skolen. Binto har øvd foran speilet i timevis, men får det likevel ikke til. Hvert fall ikke slik som Thea og Ida. De får all oppmerksomheten fra Oscar. Men kanskje et dansekurs kan hjelpe, slik at hun blir skikkelig god og populær? Men om man blir populær hva skjer da med de vennene du hadde fra før?

Dans, dans! handler om å danse og om å ta vare på gode vennskap.

Leseløvene er lette å lese, med korte linjer og stor skrift. Bøkene passer for barn fra syv år som kan få oppleve gleden ved å lese en hel bok selv.

Til toppen

Flere bøker av Haddy Njie:

Anmeldelser Leseløve - Dans, dans!

"Teksten preges av engasjement og fortellerlyst. Bruken av jeg-person gir nærhet til handlingen og øker identifikasjonen. De vel 90 sidene er rikt illustrert i stemningsfulle farger."

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

"(...) forteller friskt og direkte i presens, uten å skulle være så kul. En bok som ubesværet bruker uttrykk fra hiphop er en bra utvidelse av lettlest-repertoaret, som ellers har veldig mye ballsport å by på."

Mette Hofsødegård, Aftenposten

Til toppen

Om forfatter

Haddy Njie (f. 1979) er artist og spaltist. Sanger, tekstforfatter og komponist. Har gitt ut CDene White lies (2005) og Welcome Home (2007). Siden 2004 har hun også vært medlem i den norskafrikanske teatergruppa Queendom der hun virker som tekstforfatter og skuespiller. Haddy er utdannet journalist har blant annet jobbet i NRK og frilanset for diverse aviser og magasiner. I dag er hun lørdagsspaltist i Dagbladet. Våren 2016 høstet hun fantastiske kritikker for bildeboka Snart sover du, som hun laget i samarbeid søsteren Lisa Aisato.

Bøker i serien