Les med meg, 3-6 år (Plastpakket)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Plastpakket
Utgivelsesår: 2011
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Div. Read at Home
ISBN/EAN: 9788202353537
Kategori: Fakta for barn
Alder: 3 - 6
Omtale Les med meg, 3-6 år

Les med meg-pakken består av fire bøker i Les med meg-serien samlet i en flott plastveske med håndtak som barna kan bære selv. Her finner barn i ung alder trygghet og motivasjon til å lære, og lek og moro er alltid i fokus. Tre av bøkene er lesebøker der barna lærer om bokstaver, tall og former, og den fjerde er en aktivitetsbok full av morsomme oppgaver og klistremerker:

Busters ABC – Lær om bokstaver og lesing på en morsom og inspirerende måte! Med Busters ABC lærer barna å gjenkjenne bokstaver og ord, de kan lære å lese og de legger grunnlaget for ekte leseglede.

Evens 1, 2, 3 – Lær om tall og telling på en morsom og inspirerende måte! Med Evens 1, 2, 3 lærer barna å gjenkjenne tallene fra 1 til 20, og de øver på å telle opp til 20.

Leons former – Lær om former på en morsom og inspirerende måte! Med Leons former lærer barna navnene på mange forskjellige former, og de lærer seg å gjenkjenne de ulike formene.

Les med meg Aktivitetsbok – Lek og lær med massevis av spennende oppgaver og over 130 klistremerker! Her får barna varierte utfordringer og mye moro med karakterene i Les med meg-serien.

Det er gøy å lære – bli med dere også!

Til toppen

Flere bøker av Roderick Hunt: