Lek og lær i naturen vinterboka (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 48
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lek og lær i naturen vinterboka
ISBN/EAN: 9788202187675
Omtale Lek og lær i naturen vinterboka
Uansett hvor i landet du bor er dette en lærerik og inspirerende bok om hva som skjer i naturen om vinteren.Visste du at hunnbjørnen steller unger hele vinteren? Eller at på latin heter hare timidus som betyr engstelig? Eller at reven tisser på maten sin for at andre dyr ikke skal bli fristet til å spise den opp, og at stjernebildet Leo (løven) bare er tydelig på himmelen om vinteren?

Uansett hvor i landet du bor er dette en lærerik og inspirerende bok om hva som skjer i naturen om vinteren; ved sjøen, i skogen, i tjernet og på stjernehimmelen. Her lærer du å male snødinosaurer, bygge borger eller iglo, lage truger, arrangere skikonkurranser, samle dyrespor og å invitere vinterfuglene på kafé.

Øivind Berg er en aktiv friluftsmann som har skrevet mange fagbøker for barn.

Ill. av Anders Kaardahl

Les også:

Lek og lær - Sommerboka (1999)

Lek og lær - Høstboka (1998)

Til toppen

Flere bøker av Øivind Berg:

Om forfatter
Øivind Berg (f. 1955) har skrevet mange bøker for barn, ungdom og voksne om friluftsliv og norsk natur. Han er tildelt kultur- og kirkedepartementets spesialpris for sitt samlede forfatterskap av naturbøker for barn. Han har også fått Sørlandets litteraturpris i klassen sakprosa. Øivind har lærerbakgrunn og har vært aktiv friluftsmann siden han var helt ung.