Lederboka (Innbundet)

Hodejegerens beste tips

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202276423
Kategori: Jobb og ledelse
Omtale Lederboka

Hvordan blir du en bedre leder? Her får du et hundretall råd og tips for en travel hverdag. Og nesten like mange gode historier fra virkeligheten.

Boken handler om lederskap på norsk, og bruker eksempler fra både småbedrifter, kommunesektoren og styrerommene i børsnoterte selskaper. Her lærer du å ansette, utvikle, ivareta, omorganisere og si opp dine medarbeidere.

Elin Ørjasæter leder deg gjennom prosessene trinn for trinn, i en åpenhjertig og humoristisk bok.

Til toppen

Flere bøker av Elin Ørjasæter:

Anmeldelser Lederboka

"Elin Ørjasæter har en allsidig bakgrunn. Hun er kommentator i e24.no, Norges største næringslivsavis på nettet. Hun har tidligere bl a vært personaldirektør i Damm, drevet lederrekruttering i ulike selskaper og hatt sitt eget AS hvor hun drev lederrekruttering til kultur og media. Hun har et vell av erfaringer å øse av både når det gjelder råd og tips for en travel hverdag og gode historier som illustrerer situasjoner og problemer. Åpenhjertig og humoristisk bok, sier forlaget i sin pressemelding. Jeg er enig."

Aage Aakervik, Strategier

Til toppen

Om forfatter

Elin Ørjasæter (f. 1962) er dosent i HR og arbeidsliv ved Høyskolen Kristiania. Hun har utgitt flere bøker om ledelse og arbeidsrett og er aktiv som foredragsholder og samfunnsdebattant.