Ledelse i sannhetens øyeblikk av Tom Karp (Ebok)
Ebok

Ledelse i sannhetens øyeblikk (Ebok)

Om det å ta lederskap

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.11 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202383053
Kategori: Fagbøker
Fag: Organisasjon og ledelse
Nivå: Akademisk
Omtale Ledelse i sannhetens øyeblikk

Ledelse i sannhetens øyeblikk er en ærlig, utradisjonell og utfordrende bok, som gir deg et innblikk i fenomenet ledelse. Den spenner over perspektiver fra filosofi, psykologi til nevrologi. Dette er en bok om – og for – mennesker i utvikling og forandring.

Målgruppen er utøvende ledere som ønsker å utvikle sin evne til å ta lederskap. Boka tar deg med på en spennende reise i et brokete fagfelt, en reise som til syvende og sist handler om deg selv, ditt ståsted og din utvikling som leder.

Forfatteren formidler her erfaringer fra utøvende ledere, samt fra sin egen bakgrunn som leder, rådgiver, lederutvikler og forsker.

Til toppen

Andre utgaver

Ledelse i sannhetens øyeblikk
Bokmål Innbundet 2010
Om forfatter
Tom Karp er professor i ledelse ved Høyskolen Kristiania, samt professor II ved Nord universitet og Høgskolen i Innlandet. Han har en doktorgrad i endringsledelse, en mastergrad i ledelse, samt er sivilingeniør og bedriftsøkonom. Han har tidligere vært toppleder i næringslivet, og har startet og ledet konsulentselskaper. Karp har i tillegg jobbet mye med mental trening, mestring, prestasjoner og utvikling, innen toppidrett og i Forsvaret.