Ledelse i sannhetens øyeblikk (Innbundet)

Om det å ta lederskap

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 296
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202320935
Kategori: Jobb og ledelse og Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag
Fag: Organisasjon og ledelse
Nivå: Akademisk
Omtale Ledelse i sannhetens øyeblikk

Ledelse i sannhetens øyeblikk er en ærlig, utradisjonell og utfordrende bok, som gir deg et innblikk i fenomenet ledelse. Den spenner over perspektiver fra filosofi, psykologi til nevrologi. Dette er en bok om – og for – mennesker i utvikling og forandring.

Målgruppen er utøvende ledere som ønsker å utvikle sin evne til å ta lederskap. Boka tar deg med på en spennende reise i et brokete fagfelt, en reise som til syvende og sist handler om deg selv, ditt ståsted og din utvikling som leder.

Forfatteren formidler her erfaringer fra utøvende ledere, samt fra sin egen bakgrunn som leder, rådgiver, lederutvikler og forsker. Tom Karp er førsteamanuensis i ledelse ved Markedshøyskolen, og seniorpartner i lederutviklingsmiljøet Emergence.

Til toppen

Andre utgaver

Om forfatter
Tom Karp er professor i ledelse ved Høyskolen Kristiania, samt professor II ved Nord universitet og Høgskolen i Innlandet. Han har en doktorgrad i endringsledelse, en mastergrad i ledelse, samt er sivilingeniør og bedriftsøkonom. Han har tidligere vært toppleder i næringslivet, og har startet og ledet konsulentselskaper. Karp har i tillegg jobbet mye med mental trening, mestring, prestasjoner og utvikling, innen toppidrett og i Forsvaret.