Sofie Hexeberg (f. 1960) er lege og kostholdsekspert. Hun er en av grunnleggerne av foreningen Kostreform for bedre helse, er kurs- og foredragsholder og driver Dr. Hexebergs klinikk i Tønsberg og Bærum sammen med sin mann Erik Hexeberg. Hexeberg har tatt doktorgrad på effekter av fett, fiber og kolesterol i maten, og har arbeidet ved ulike indremedisinske avdelinger og som seniorrådgiver og overlege ved Statens legemiddelverk. Hun har utgitt en rekke bøker om lavkarbomat og helse, som har solgt i over 155 000 eksemplarer.
Sofie og Erik Hexeberg har sammen skrevet bøkene Nytt blikk på autoimmun sykdom og Nytt blikk på kolesterol.
Gunn-Karin Sakariassen (f. 1954) er utdannet naturopat og ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin, med videreutdannelse i funksjonell medisin fra Institute for Functional Medicin i Boston. Hun er forfatter og arbeider som selvstendig ernæringsterapeut, der kosthold er nøkkelen til bedre helse. Hun har selv opplevd på kroppen hvor mye kostholdet har å bety for å holde mage, tarm og energi på topp.
Sakariassen har tidligere jobbet ved Heggeli helhetsmedisin (nå Synergi Helse) og Fedon Helse-klinikken. Hun har også et mangeårig samarbeid med Diabetesforbundet for å hjelpe og veilede pasienter. Sammen med Hege Hasler Barhaughøgda holder hun en rekke kurs og foredrag over hele landet, se diabetesboka.no, og de har utgitt tre bøker om diabetes: Diabetesboka, Den praktiske diabetesboka og Den søte diabetesboka. Gunn-Karin Sakariassen sto sammen med Sofie Hexeberg bak bestselgeren Frisk med lavkarbo – 100 oppskrifter, som har solgt over 50 000 eksemplarer. En del av oppskriftene derfra er samlet i nyutgaven Friskere og lettere med lavkarbo.