Lavkarbo for alle – 100 nye oppskrifter (Innbundet)

For deg som vil spise glutenfritt, melkefritt, sukkerfritt, paleo eller grønnere

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202556440
Omtale Lavkarbo for alle – 100 nye oppskrifter

Suksessforfatterne og to av landets ledende lavkarboeksperter, lege Sofie Hexeberg og ernæringsterapeut Gunn-Karin Sakariassen, er tilbake med 100 nye, næringsrike oppskrifter på den beste lavkarbomaten for alle.

Lavkarbokostholdet lever i beste velgående og består av så uendelig mye mer enn meierismør, bacon og biff. Kostholdet har utviklet seg med tiden og treffer langt flere enn dem som er syke eller ønsker å gå ned i vekt. Det er fremdeles riktig og viktig for disse gruppene, men lavkarbomaten er for oss alle, enten vi vil spise grønnere, paleo, gluten-, melke- eller sukkerfritt, tarmvennlig eller treningsvennlig. I boken finner du sikker veiledning og inspirasjon og oppskrifter på energidrikker, frokost, lunsj, middag, dessert, grønnsakretter, småretter, pålegg, snacks, sauser og oljer. Smaks- og ernæringsbomber som fermentert mat og kraft er naturligvis også inkludert. Ønsker du å kombinere lavkarbo med periodisk faste, får du instruksjoner i boken.

Mat skal smake godt, være enkel å tilberede, gi energi og være ren og naturlig. Mat er også medisin, som forebygger eller lindrer og helbreder plager og sykdommer. Alt dette får du i Lavkarbo for alle – den komplette kokeboken.

Til toppen

Flere bøker av Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen:

Om forfatter

Sofie Hexeberg (f. 1960) er lege og kostholdsekspert. Hun er kurs- og foredragsholder, driver Dr. Hexebergs klinikk sammen med sin mann (drhexeberg.no) og er en av grunnleggerne av foreningen Kostreform for bedre helse. Hennes syv lavkarbobøker er trykket i et samlet opplag på nærmere 150 000 eksemplarer.

Gunn-Karin Sakariassen er utdannet naturopat og ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin og har videreutdannelse i funksjonell medisin fra Institute for Functional Medicin i Boston. Hun er forfatter og selvstendig ernæringsterapeut.