LasseMaja feriebok - En dag på stranden (Heftet)

Serie: LasseMajas Detektivbyrå 

Forfatter:

Helena Willis (Illustratør) Nina Aspen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 96
Illustratør: Willis, Helena
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sommarlovsboken. En dag på stranden
Oversatt av: Aspen, Nina
Serie: LasseMajas Detektivbyrå
ISBN/EAN: 9788202742850
Kategori: Populære figurer og Lese selv
Alder: 6 - 9
Omtale LasseMaja feriebok - En dag på stranden

Bli med LasseMajas Detektivbyrå på ferie!

LasseMajas Feriebok er det perfekte reisefølget til ferien, enten du er på hytta, i bilen, ved sjøen eller på fjellet. I denne boka får du en god blanding av både spennende mysterier og feriemoro i Valleby. LasseMajas Feriebok inneholder blant annet bilbingo, utfordrende quiz, morsomme oppgaver og gøyale aktiviteter for den nysgjerrige og oppfinnsomme leseren.

Vil du hjelpe politimesteren å lete etter mistenkte, finne veien ut av labyrinter eller jakte på tyver i et gammelt slott? Eller kanskje du og vennene dine vil lage egne såpebobler eller prøve noen av Sara og Dinos kjempegode oppskrifter? Da må du bli med detektivene Lasse og Maja på ferie i denne sprelske boka!

I tillegg til alt det morsomme du kan finne på i denne boka, får du også lese Martin Widmark sin nyskrevne fortelling "En dag på stranden". På stranden arrangerer innbyggerne i Valleby den årlige sandslottkonkurransen. Men det er ikke alle som har lært seg reglene.

Hittil har det kommet 30 bøker i den populære serien om LasseMajas Detektivbyrå. Bøkene om detektivene Lasse og Maja er skrevet av Martin Widmark og illustrert av Helena Willis.

Til toppen

Flere bøker av Martin Widmark:

Om forfatter

Martin Widmark er en av Sverige mest elskde barnebokforfattere. Med blant annet suksesser som bokserien LasseMajas detektivbyrå har han en selvfølgelig plass i millioner av barneværelser over hele verden. For å stimulere barn og ungdom til å lese har han startet og driver prosjektet "En lesende klasse".

"Jeg er i dag en middelaldrende mann med barn, kone og hytte. Jeg jobbet som lærer i mange år, og siden ble jeg forfatter. Jeg elsker å skrive og å undersøke verden gjennom fortellingene mine. Det ordet som beskriver meg best er nok nysgjerrig."

Bøker i serien