LasseMaja - Sykkelmysteriet (Lydbok-CD)

Serie: LasseMajas Detektivbyrå 22

Forfatter:

Tor Fretheim (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Kr, Marianne og Ness
Spilletid: 0:41
Forlag: Gammafon
Språk: Bokmål
Originaltittel: LasseMaja - Cykelmysteriet
Oversatt av: Fretheim, Tor
Serie: LasseMajas Detektivbyrå
Serienummer: 22
ISBN/EAN: 9788282181938
Alder: 6 - 9
Omtale LasseMaja - Sykkelmysteriet
Vallebys sykkelløp går av stabelen, og Lasse er en av deltakerne. Vinneren får ikke bare en gullmedalje, men kan også ta med seg 10.000 kroner hjem. Men man kan vel ikke gjøre hva som helst for å vinne? Politimesteren henger som vanlig ikke helt med, og under premieutdelingen blir det stor forvirring. Hvem er det egentlig som har vunnet sykkelløpet? Jammen flaks at Lasse og Maja er der og kan legge sammen to og to! Serien om LasseMajas detektivbyrå har titusenvis av fans.

Til toppen

Andre utgaver

Sykkelmysteriet
Bokmål Innbundet 2014
LasseMaja - Sykkelmysteriet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Om forfatter

Martin Widmark er en av Sverige mest elskde barnebokforfattere. Med blant annet suksesser som bokserien LasseMajas detektivbyrå har han en selvfølgelig plass i millioner av barneværelser over hele verden. For å stimulere barn og ungdom til å lese har han startet og driver prosjektet "En lesende klasse".

"Jeg er i dag en middelaldrende mann med barn, kone og hytte. Jeg jobbet som lærer i mange år, og siden ble jeg forfatter. Jeg elsker å skrive og å undersøke verden gjennom fortellingene mine. Det ordet som beskriver meg best er nok nysgjerrig."

Bøker i serien