LasseMaja - Sølvmysteriet av Martin Widmark (Nedlastbar lydbok)

LasseMaja - Sølvmysteriet (Nedlastbar lydbok)

Serie: LasseMajas Detektivbyrå 27

Forfatter:

Helena Willis (Illustratør) Nina Aspen (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2019
Innleser: Krogness, Marianne
Illustratør: Willis, Helena
Spilletid: 0:56
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Gammafon
Språk: Bokmål
Originaltittel: Silvermysteriet
Oversatt av: Aspen, Nina
Serie: LasseMajas Detektivbyrå
Serienummer: 27
ISBN/EAN: 9788202639556
Kategori: Populære figurer og Lese selv
Alder: 7 - 10
Omtale LasseMaja - Sølvmysteriet

Hvorfor har den arkeologiske utgravningen utenfor kirken fått et ulovlig nattebesøk? Det virker ikke som at noe har forsvunnet, men det er mange fotspor. Er det spor etter inntrengeren? Det er mange som ikke liker utgravingen, og det er også en del som har en overdreven interesse for den. Lasse og Maja innser at de må grave dypt for å komme til bunns i denne saken!

Martin Widmarks evne til å fortelle historier som er lettlest, men ikke lettløst, har gitt serien om LasseMajas detektivbyrå titusenvis av fans. Språket er enkelt og rett på sak, og intrigen er finurlig og gjennomtenkt. Sett det sammen med Helena Willis morsomme og rufsete illustrasjoner, og du får en serie med uimotståelige eventyr. Bøkene topper stadig både bokhandelslistene og bibliotekslistene, og det er ingen tvil om at leserne liker seg i Valleby!

Til toppen

Andre utgaver

Sølvmysteriet
Bokmål Innbundet 2019

Flere bøker av Martin Widmark:

Om forfatter

Martin Widmark er en av Sverige mest elskde barnebokforfattere. Med blant annet suksesser som bokserien LasseMajas detektivbyrå har han en selvfølgelig plass i millioner av barneværelser over hele verden. For å stimulere barn og ungdom til å lese har han startet og driver prosjektet "En lesende klasse".

"Jeg er i dag en middelaldrende mann med barn, kone og hytte. Jeg jobbet som lærer i mange år, og siden ble jeg forfatter. Jeg elsker å skrive og å undersøke verden gjennom fortellingene mine. Det ordet som beskriver meg best er nok nysgjerrig."

Bøker i serien