Lærerveiledning (Heftet)

studieteknikk og læringsstrategier for 8.-10. trinn

Forfatter:

Ken Tvedt (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 98
Illustratør: Tvedt, Ken
Forlag: Høyskoleforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788276347050
Fag: Norsk
Nivå: Akademisk
Komponent: Lærerens bok
Omtale Lærerveiledning
Veier til kunnskap er et læreverk i studieteknikk og læringsstrategier som i utgangspunktet er tilrettelagt for elever på ungdomstrinnet. Verket består av fem komponenter og skal dekke det elevene trenger i studieteknikk og læringsstrategier på ungdomstrinnet (men læreverket kan også brukes i andre sammenhenger):
1. Studieteknikk 1 er tenkt brukt på 8. trinn
2. Studieteknikk 2 er tenkt brukt på 9. trinn
3. Studieteknikk 3 er tenkt brukt på 10. trinn
4. Innføring i læringsstrategier for ungdom 8.-10. trinn
5. Lærerveiledning med kopigrunnlag både til studieteknikkheftene og hovedboka

Lærerveiledning gir bakgrunn for teorien om læringsstrategier og kommentarer til hvert kapittel i Innføring i læringsstrategier for ungdom. I denne boka er det ekstra lesetekster. Det er også kopiark og ekstraoppgaver til både Studieteknikk 1, 2 og 3 og Innføring i læringsstrategier for ungdom.

Til toppen

Om forfatter
Harald Båsland er en erfaren lærebokforfatter og lærer med fordypning i norsk, samfunnsfag og pedagogikk. Sammen med Bjarne Hovland har han vært forfatter av metodikkbøker for lærere i natur og miljø, geografi og historie, lærebøker i norsk, samfunnsfag, natur og miljø, geografi og historie for grunnskolen, og samfunnsfagsbøker og matematikkbøker for elever med lærevansker. Båsland har vært mye benyttet som kursholder på en rekke lærerkurs over hele landet.