Lånt fremtid (Heftet)

Serie: Legdebarna 7

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 256
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie: Legdebarna
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788202330736
Kategori: Serieromaner
Omtale Lånt fremtid

Karoline føler seg ynkelig, som må troppe opp på Woldens kontor med et pantebrev med falsk underskrift. Men det viktigste er at de har fått tilbake hjemmet sitt. Nå begynner kampen for å få de to småsøsknene hjem. Da må hun tilbake til Bliksvær – og Aksel.

Fortsatt må søskenflokken kjempe for tilværelsen. Folk på Skrinnvær har ikke glemt de stygge ryktene om Karoline, og det fører Lars opp i mer enn én krangel.

Med ett hørte de noe ståk nede ved bryggene. ”Å, kjære, vene!” mumlet en av kvinnene, og gispet sjokkert. ”Også han Adrian Wolden, da! Ingen med vettet i behold gir seg i krangel med den karen!” ”Hvem er det som ligger over ham og rister ham i filler?” spurte en annen. ”Er det ikke han Lars Vik?” Sløyekniven gled ut av Karolines valne fingre. Hva var det broren hadde stelt i stand nå?

Til toppen

Andre utgaver

Lånt fremtid
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Trude Brænne Larssen (f.1967) er født i Tønsberg, men vokste opp i Trondheim. Som tjueåring flyttet hun tilbake til Vestfold, og har bodd der siden. Trude debuterte som romanforfatter da hun var 29 år, med vikingserien "Ulveøyne". Mange år senere skrev hun oppfølgeren "Rimfrost". I tillegg er hun forfatteren bak nåtidsserien “Holmegaard” fra galoppmiljøet, og hun har vært medforfatter av serien “Emilies tid”. Etter 15 års forfatterskap og 69 utgitte romaner har Trude valgt å begynne som journalist på heltid, og hun er fast bestemt på at “Legdebarna” er hennes siste romanserie.

Bøker i serien