Lag ditt eget malakjede (Innbundet)

Alt om symbolikken og hvordan du bruker din personlige mala

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202568221
Kategori: Sjel, Kropp, Sinn og Quiz og hobbybøker
Omtale Lag ditt eget malakjede

Synes du også at de lekre perlekjedene som yogier og mange andre bruker er fine? Nå kan du lære å lage ditt eget malakjede. Og gi det mening.

En mala er et halskjede - en perletråd - og et åndelig smykke. Malaen er vakker å se på og et verktøy å holde i hendene når du mediterer. Malaens hensikt, foruten å være et smykke fylt med minner og symboler, er å guide deg i det daglige og minne deg på ditt spirituelle liv.

I Monica Øiens nye bok forteller forfatteren om symbolikken, håndverket og fremgangsmåten og inspirerer deg til å «skreddersy» dine egne drømmehalskjeder. Du inviteres til å legge inn symbolikk, former, stemninger, minner og farger i malakjedet ditt og fylle på med din indre stemme, dine håp og dine intensjoner. Det sies at de stenene og fargene du først er tiltrukket av, er dem du skal lage en mala av. Du kan kjøpe ferdige malakit eller velge egne perler og personlige charms til din mala. Se om du finner noe på stranden eller i smykkeskrinet ditt fra da du var liten. Du kan gjerne bruke ringer, øredobber, amuletter og andre minner fra livet som del av en mala.

Uansett hvilken motivasjon du måtte ha for å lage ditt eget malakjede, passer denne boken for deg som ønsker å bruke deg selv kreativt, og finne mer ro, trygghet og tilstedeværelse i livet.

Monica Øien er forfatter, blogger, gründer og smykkedesigner. Som den første i Norge, holder hun workshops i hvordan lage malakjeder. Monica er sertifisert pilates- og yogainstruktør og har jobbet med kjendistreneren Tracy Andersons Method og deltatt på flere kurs i New York, Los Angeles og London. Monica kjører sertifiseringer av både «Core Sculpt» og «TRXcore» og utdanner nye instruktører i Norge. I tillegg malaworkshops holder hun workshops om eteriske oljer og i chakrahealing.

Monica har lang fartstid i treningsbransjen og har utgitt tre treningsvideoer. Hun har også utgitt flere bøker, er utdannet seminarleder for Jesper Juul og anerkjent programleder, dokumentarfilmmaker og reporter fra TV2. Monica er Casall-ambassadør. Hennes treningsblogg monicaoien.no kan du også finne på kk.no, hvor hun tidligere har jobbet som journalist og spaltist. Monica har etter lang fartstid i media gjort trening, mat og spirituell coaching til sin business og sin hverdag.

www.inmotionessentials.com

Til toppen

Om forfatter


Monica Øien er forfatter, blogger, gründer og smykkedesigner. Som den første i Norge, holder hun workshops i hvordan lage malakjeder. Monica er sertifisert pilates- og yogainstruktør og har jobbet med kjendistreneren Tracy Andersons Method og har deltatt på flere kurs i New York, Los Angeles og London. Monica kjører sertifiseringer av både «Core Sculpt» og «TRXcore» og utdanner nye instruktører i Norge. I tillegg malaworkshops holder hun workshops om eteriske oljer og i chakrahealing.

Monica har lang fartstid i treningsbransjen og har utgitt tre treningsvideoer. Hun har også utgitt flere bøker, er utdannet seminarleder for Jesper Juul og er anerkjent programleder, dokumentarfilmmaker og reporter fra TV2. Hennes treningsblogg monicaoien.no kan du også finne på kk.no. Monica har gjort trening, mat og spirituell coaching til sitt levebrød og hverdag.

www.inmotionessentials.com