Kyss med ketchup (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202274986
Alder: 8 - 12
Omtale Kyss med ketchup
– Jeg kan ikke være kjæreste med deg mer, sa Maria og kjente at stemmen skalv. – Det er slutt.
Maria og Torgrim har vært sammen i sju måneder, og Torgrim har visst ikke skjønt at det er over. Han vil at alt skal være som før, men Maria kan ikke. Hvordan skal hun få ham til å forstå det uten at han blir såret? Finnes det en hyggelig måte å gjøre det slutt på? Det er slett ikke enkelt, og ting blir ofte helt annerledes enn hun har tenkt seg...

Til toppen

Flere bøker av Per Knutsen:

Om forfatter

Per Knutsen er født i 1951,og oppvokst på Hamarøy i Nordland, men er nå bosatt i Bergen. Han har til nå utgitt 30 bøker: barnebøker, ungdomsbøker, skuespill, thrillere og romaner, sist ut var romanen Broren til Hugo (2016). Per Knutsen har skrevet en rekke bøker for barn og unge. Han har et utrolig blikk for de små nyanser i livet og en stor forståelse for hvordan det er å være elleve år og forelsket - og i ferd med å bli ungdom. Også flere av hans skuespill er utgitt i bokform.

Ungdomsromanen Svømmersken (1994) ble nominert til Brageprisen. For ungdomsromanen Rått Parti (1995) ble Per Knutsen tildelt Kulturdepartementets Litteraturpris. Per Knutsens thriller for voksne, Høytrykk, ble utgitt på Cappelen i 1997.

I 1998 kom Jentekrigen, en uhyggelig ungdomsroman om maktkamp og sterke følelser i en familie. Kriminalromanen Tigermelk fra 1999 fikk meget gode anmeldelser.

Ærlighet, kjærlighet, løgn, lyst og evnen til å være tro mot seg selv er viktige elementer i Per Knutsens roman, Å salte et hjerte (2001). Knutsens bok har thrillerens uro og den svarte romanens dysterhet i seg.
Per Knutsen fikk Havmannprisen for Broren til Hugo (2016), en roman om oppvekst i Nord-Norge i etterkrigstiden.