Kvalitet i praksis (Heftet)

Film, fjernsyn og foto

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 187
Forlag: IJ-forlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788271473532
Kategori: Journalistikk og mediefag
Fag: IJ-forlaget, Journalistikk, Mediefag
Nivå: Akademisk
Omtale Kvalitet i praksis
Hvilke kvalitetskriterier finner vi innen film-, fjernsyns- og fotobransjen? I denne artikkelsamlingen retter forfatterne søkelyset mot virksomheter som har vært lite studert, til tross for at de bedriver profesjonell kvalitetsvurdering av visuelle produkter, og har betydelig innflytelse på tilbudet i vår visuelle kultur.

Hvilke kvalitetskriterier er viktige for spillefilmkonsulenter, dokumentarfilmfestivaler og Nasjonalbibliotekets avdeling for filmrestaurering? Hvordan håndterer NRK-ledelsen kvalitet, og hvilke rammevilkår gjelder for produksjon av kvalitetsdrama for fjernsyn? Hva er et godt pressebilde, og hvordan ivaretas kvalitet best i forbindelse med digitalisering av stillbilder? Det er disse spørsmålene boken søker å gi svar på.

Til toppen

Du vil kanskje også like

Om forfatter
Eva Bakøy er professor i film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Innlandet. Hun har publisert bøker og artikler om emner som NRKs barneprogrammer, sjekkeprogrammer på tv, innvandrerkvinners forhold til fjernsynet og den norske diasporafilmen.
Roel Puijk er professor i film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Innlandet. Han har blant annet skrevet bøker og artikler om faktaproduksjon i NRK, Olympiske leker og mediebegivenheter og fjernsynets bruk av nye medier.