Kunsten å være lykkelig av Howard C. Cutler og Dalai Lama (Ebok)
Ebok

Kunsten å være lykkelig (Ebok)

en håndbok i å leve

Forfatter:

og

Monica Carlsen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.3 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The art of happiness
Oversatt av: Carlsen, Monica
ISBN/EAN: 9788202680541
Kategori: Selvutvikling
Omtale Kunsten å være lykkelig

Boken presenterer Dalai Lamas syn på hvordan man skal kunne leve et lykkeligere liv. Kunsten å være lykkelig – en håndbok i å leve er et samarbeid mellom Nobelprisvinner Dalai Lama og den amerikanske psykiateren Howard C. Cutler.

Dalai Lamas budskap kan til å begynne med virke enkelt: ha medfølelse og empati med andre. Sorg og lidelse er en naturlig del av livet. Ytterligheter er ikke av det gode. Alle har rett til lykke. Men etter hvert som han går i dybden og setter de ulike temaene inn i en sammenheng, ser vi at en helhetlig og vel underbygget filosofi tar form: Han forteller oss hvordan vi skal bekjempe sinne, sjalusi, angst og bekymring, og hvordan vi kan utvikle medfølelse, og derigjennom finne frem til et grunnlag for å kunne utvikle større sinnsro og bli lykkeligere.

I sine samtaler diskuterer Dalai Lama og Cutler forhold som romantikk, familie, helse og jakten på makt og rikdom, og viser oss hvordan vi i dagliglivet kan utvikle evnen til å bekjempe usikkerhet, sinne, sorg, ensomhet, angst og bekymring, og slik bli bedre i stand til å takle livets medgang og motgang.

Til toppen

Andre utgaver

Kunsten å være lykkelig
Bokmål Heftet 2019
Om forfatter

Han hellighet den 14. Dalai Lama, Tenzin Gyatso, er den åndelige lederen av det tibetanske folk og av tibetansk buddhisme. Han er stadig på reise for å spre budskapet om nestekjærlighet og medlidenhet, forståelse mellom religioner, respekt for miljøet og fremfor alt: fred i verden. Dalai Lama har vært en varm talsmann for en sekulær og universell holdning til grunnleggende menneskelige verdier. Han bor i eksil i Dharamsala i India.