Kunsten å lede seg selv (Heftet)

Ny innsikt -- bedre gjennomslagskraft

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202453572
Kategori: Jobb og ledelse
Omtale Kunsten å lede seg selv

Boken tar for seg selvledelse i praksis og bygger blant annet på vår viten om emosjonell intelligens. Den kan hjelpe deg til å bli bedre kjent med deg selv, oppdage dine sterke sider og dermed få større gjennomslagskraft som medarbeider, partner og forelder.

Boken kom ut første gang i 1995 og er så langt trykket i mer 50 000 eksemplarer.

Til toppen

Om forfatter

Randi B. Noyes er rådgiver og samtalepartner for ledere. I sin mangeårige virksomhet har hun lagt prinsippene om emosjonell intelligens til grunn for sine kurs og seminarer, bl.a. innenfor store firmaer som Phillips Petroleum Co., Esso Norge/Exxon USA, Nokia og AT&T. I dag leder hun sitt eget firma, Leadership International, Inc., med virksomhet både i Norge og USA.

I 1995 kom den første utgaven av Kunsten å lede seg selv. Boken ble en suksess og foreligger nå i 4. reviderte utgave, med et samlet opplag på over 50 000 eksemplarer. Den er utgitt i bl.a. USA, Storbritannia, Sverige, Sør-Korea og Portugal. I 2001 ble boken sølvvinner i «Book of the Year»-pristutdelingen i kategorien «Business» i USA.

Randi B. Noyes er en etterspurt foredragsholder, lederutvikler og coach. Gjennom sitt firma Leadership International AS har hun i samarbeid med Mintra AS vært en pionér i utviklingen av nye teknologiske løsninger innenfor lederutvikling og coaching. «Din e-coach – Kunsten å lede seg selv» er et interaktivt coaching-verktøy som bygger på denne boken og er lett tilgjengelig på nett. Mer om dette og om Randi B. Noyes' virksomhet finner du på www.leadership-international.com og www.din-e-coach.no.