Kunsten å lede seg selv (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2008
Innleser: Frogner, Per
Spilletid: 5:37
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202280475
Kategori: Selvutvikling
Omtale Kunsten å lede seg selv

Kunsten å lede seg selv er selvledelse i praksis og bygger bl.a. på vår viten om emosjonell intelligens. Den kan hjelpe deg til å bli bedre kjent med deg selv, oppdage dine sterke sider, bli flinkere til å kommunisere og til å håndtere stress – og derved få større gjennomslagskraft som medarbeider, partner og forelder. Boken kom ut første gang i 1995 og er hittil trykt i mer 50 000 eksemplarer.

”En bok som treffer og gir grunnlag for refleksjon hos meg som menneske og leder.”
– Harald Norvik, Econ Management, tidligere konsernsjef i Statoil

”Akkurat som toppen av et isfjell begynner nå viktigheten av emosjonell intelligens å oppdages. Kunsten å lede seg selv er en fremragende bok som lærer deg hvordan du kan oppdage dette mektige verktøyet som bor i deg, for å utnytte det i ditt personlige, profesjonelle og offentlige liv.”
– Dr. Stephen R. Covey, forfatter av bestselgeren The 7 Habits of Highly Effective People

«Så sikkert som at emosjonell intelligens er vitenskapelig fundert, er det også en kunst å kunne utnytte den. Denne boken gir et innblikk i den kunsten. Boken er informativ, personlig, inspirerende og provoserende, samtidig som den er full av anekdoter og hendelser fra det virkelige liv.»
– John D. Mayer, professor i psykologi, University of New Hampshire

Randi B. Noyes er profesjonell coach/samtalepartner for ledere og en etterspurt foredragsholder. I sin mangeårige virksomhet har hun holdt seminarer og foredrag innen temaet ”Resultatrettet selvledelse”, der emosjonell intelligens er en av grunnpilarene,
bl.a. innenfor firmaer som Phillips Petroleum Co., Esso Norge/Exxon USA, Nokia og AT&T. Hun er medeier i Leadership International, Inc., med virksomhet både i Norge og USA

Til toppen

Om forfatter

Randi B. Noyes er rådgiver og samtalepartner for ledere. I sin mangeårige virksomhet har hun lagt prinsippene om emosjonell intelligens til grunn for sine kurs og seminarer, bl.a. innenfor store firmaer som Phillips Petroleum Co., Esso Norge/Exxon USA, Nokia og AT&T. I dag leder hun sitt eget firma, Leadership International, Inc., med virksomhet både i Norge og USA.

I 1995 kom den første utgaven av Kunsten å lede seg selv. Boken ble en suksess og foreligger nå i 4. reviderte utgave, med et samlet opplag på over 50 000 eksemplarer. Den er utgitt i bl.a. USA, Storbritannia, Sverige, Sør-Korea og Portugal. I 2001 ble boken sølvvinner i «Book of the Year»-pristutdelingen i kategorien «Business» i USA.

Randi B. Noyes er en etterspurt foredragsholder, lederutvikler og coach. Gjennom sitt firma Leadership International AS har hun i samarbeid med Mintra AS vært en pionér i utviklingen av nye teknologiske løsninger innenfor lederutvikling og coaching. «Din e-coach – Kunsten å lede seg selv» er et interaktivt coaching-verktøy som bygger på denne boken og er lett tilgjengelig på nett. Mer om dette og om Randi B. Noyes' virksomhet finner du på www.leadership-international.com og www.din-e-coach.no.