Kulden er de andre (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 72
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202522919
Kategori: Romaner for barn
Omtale Kulden er de andre

I perioden 1994-1997 skrev den unge Cornelius ungdomsdikt.

Kraften og styrken i disse diktene er rå og fra en annen tid, men likevel lik kraften i Cornelius Jakhellns forfatterstemme slik den er i dag.

Vi utgir den rå og nesten upolerte samlingen av dikt som kretser rundt ungdomstid, det å føle seg utenfor og søken etter identitet i et mer og mer ekstremt tankegods og miljø.

Til toppen

Andre utgaver

Kulden er de andre
Bokmål Ebok 2016
Anmeldelser av Kulden er de andre

Fra ungdom til ungdom 15.02.2017

"De er helt enkelt morsomme å lese, med språklige bilder som hus bygget på sviktende grunn i "Et innrammet verdensbilde", og et luftslott bygd av stein i "Mannefall". [...] Den er en ærlig fremstilling av tenåringsdikteren: en som har lang vei å gå, skriver mye kleint og mangler litt selvinnsikt, men som også iblant glimter til. Det er en samling du kan lese med senkede skuldre, som gir deg mulighet til å le litt av deg selv og som oppfordrer deg til å fortsette å skrive."Emma Karen Kåvik, BLA Bokvennen Litterær Avis

Til toppen

Om forfatter
Cornelius Jakhelln er født i 1977 og debuterte i 2001 med diktsamlingen Gebura Muse, den første boken i det poetiske firebindsverket Quadra Natura – som også inneholder Yggdraliv (2004), Fagernorn (2006) og Galderhug (2008). Jakhelln spiller i bandene Solefald, Sturmgeist og G.U.T. For tiden bor han i Berlin. I 2007 ble Cornelius Jakhelln kåret til den norske vinneren av Den Store Nordiske Romankonkurransen med Gudenes fall.