Kroppsspråk av Helene Uri (Lydbok-CD)

Kroppsspråk (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2008
Innleser: Torkelsen, Per Inge
Spilletid: 1:19
Antall enheter: 1
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202281045
Kategori: Selvutvikling
Omtale Kroppsspråk

Noregs første ordbok som lydbok - med innlagte leddlydar!

Liker du kvinner, elskar du kanskje melonar, men ikkje appelsinhud. Og er du glad i menn, bør du vite at tilhengarfestet ikkje bare er noko ein har bak på bilen.

Det noe ukonvensjonelle oppslagsverket Kroppsspråk handlar om ord og uttrykk med opphav i eller tilknyting til kroppen – på norsk og ei rekkje andre språk. Anten du har grorudpalme eller englebæsj, navlelo eller sixpack, sørgerender eller tåfis – her vil du garantert finne nye perspektiv på kroppen din.

Komikeren Per Inge Torkelsen gir lytteren ein lattervekkande gjennomgang av ord frå topp til tå, frå innvortes til utvortes.

Lydboka blir akkompagnert av lydar frå menneskekroppens ledd, tatt opp av kunstneren Jørgen Larsson. Leddene og senene våre er utrolige lyd-arsenal, fulle av knirk, klikk, knepp og gnurende gnissing. Når vi ruller med skuldrene hører vi hvordan alle sener, muskler og ledd skifter posisjoner med tydelige lydlige forskyvninger. Ny teknologi gjør det mulig å forstørre disse lydene så mye at vi kan lagre dem – og høre dem frå denne lydboka.

Du kan lese meir om Jørgen Larssons leddlydar på www.leddlyd.no.

Til toppen

Om forfatter

Helene Uri (f. 1964) har doktorgrad i lingvistikk og har en professor II-stilling ved Norsk barnebokinstitutt. Hun har skrevet en rekke bøker for både barn og voksne. Hun er oversatt til tjue språk og har bl.a. fått Bragepris og Kulturdepartementets pris for barne- og ungdomslitteratur.