Kropp i balanse - den naturlige hormonkuren (Innbundet)

Forfatter:

Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 328
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Hormone Cure
Oversatt av: Jahr, Mette-Cathrine
ISBN/EAN: 9788202566708
Kategori: Helse og Trening og livsstil
Omtale Kropp i balanse - den naturlige hormonkuren
Få tilbake søvnen, sexlysten, overskuddet og livsgnisten på en naturlig måte med Sara Gottfrieds hormonprogram.

Hormonbalansen har en enorm betydning for hvordan vi fungerer og føler oss hver dag. Tusenvis av kvinner i alle aldere har fått tilbake søvnen, sexlysten, livsgleden og den gode helsen gjennom Sara Gottfrieds hormonkur. Metoden setter søkelyset på de underliggende årsakene til problemene, ikke bare symptomene.

Bruk bokens testskjemaer, les forfatterens grundige veiledninger og finn ut hvordan Gottfrieds metode kan hjelpe deg til å bli bedre av plager som disse:

- overvekt
- stress og uro
- søvnløshet
- slitenhet og nedstemthet
- fertilitetsproblemer
- lav sexlyst
- stoffskifteproblemer
- PMS og overgangsplager


Til toppen

en fantastisk gave til alle kvinner som søker optimal helse
Dr. med. Nina Willumsen, gynekolog

Andre utgaver

Kropp i balanse
Bokmål Ebok 2018

Du vil kanskje også like

Anmeldelser Kropp i balanse - den naturlige hormonkuren
«Av og til kommer det en helsebok som er perfekt for sin tid – riktig emne og riktig informasjon fra riktig autoritet. Sara Gottfrieds Kropp i balanse er en slik bok. Det er blitt skrevet så mye om hva kvinner bør gjøre for å takle sin hormonelle helse under og etter overgangsalderen. Det meste kommer fra noen som ikke har en så solid bakgrunn, utdannelse og klinisk erfaring som Sara Gottfried, som er gynekolog og spesialist på kvinners helse. Denne boken integrerer på forbilledlig måte trygge og effektive metoder for å håndtere problemer med hjernen, brystene, skjelettet og hjertet som melder seg når kvinner kommer i overgangsalderen. Dette er en bok for vår tid som vil hjelpe kvinner med å navigere trygt gjennom de utfordrende nevrohormonelle endringene som overgangsalderen bringer med seg.»Jeffrey Bland, ph.d., grunnlegger av Institute of Functional Medicine
«I boken fant jeg mange svar. Sara Gottfried skriver lettfattelig om et komplisert tema det er vanskelig å få vite noe om hos legen. Les boken og finn ut hvilke prøver det er viktig å få utført, og hva du ellers kan gjøre for å bli deg selv igjen!»Ingeborg Werring, sykepleier
«Kropp i balanse er en fantastisk gave til alle kvinner som søker optimal helse, mer energi, økt sexlyst og velvære i egen kropp! Sara Gottfried utvider hormonbegrepet til å omfatte så mye mer enn østrogen og progesteron, og setter fokus på sammenhengen mellom stoffskifte, binyrehormoner og kjønnshormoner på en lettfattelig måte. Jeg vil anbefale alle mine pasienter og kolleger å lese denne banebrytende boken!»

Dr. med. Nina Willumsen, gynekolog

Til toppen

Om forfatter

Dr. Sara Gottfried er gynekolog, profilert hormonekspert og bestselgerforfatter. I 2016 var hun gjest i TV2 God morgen, Norge i forbindelse med sin naturlige hormonbehandling. Gottfried er også en anerkjent yogainstruktør. Hun bor i Berkeley, California.