Krittmannen (Ebok)

Forfatter:

Guro Dimmen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.12 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The chalk man
Oversatt av: Dimmen, Guro
ISBN/EAN: 9788202569051
Kategori: Krim
Omtale Krittmannen

Når man ser tilbake startet det hele den dagen de var på tivoli og den grusomme ulykken inntraff, Da tolv år gamle Eddie møtte Krittmannen for første gang. Det var Krittmannen som ga Eddie ideen til tegningene: En måte å overlevere hemmelige beskjeder på mellom vennegjengen. Og det var gøy til å begynne med, helt til figurene førte dem til liket av en ung jente.

Det er tretti år siden nå, og Ed trodde at fortiden lå bak ham. Plutselig mottar han et brev som inneholder to ting: et stykke kritt og en tegning av en krittmann. Da historien begynner å gjenta seg, skjønner Ed at leken aldri var over …

«Jeg har ikke hatt en søvnløs natt på grunn av en bok på lang tid.Krittmannen forandret på det. Gratulerer, C.J. Tudor!» Fiona Barton, forfatter av Enken

Til toppen

Andre utgaver

Krittmannen
Bokmål Innbundet 2018
Krittmannen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Krittmannen
Bokmål Lydbok-CD 2018
Krittmannen
Bokmål Lydbok MP3-CD 2018
Krittmannen
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av C.J. Tudor:

Om forfatter

CJ Tudor er en britisk forfatter, bosatt i Nottingham sammen med sin partner og datter. Som sekstenåring sluttet hun på skolen og har hatt en rekke jobber opp gjennom årene, blant annet som butikkmedarbeider, tekstforfatter, radioreporter og hundelufter. Krittmannen (2018) er hennes første roman, men definitivt ikke den siste.

Mens hun skrev debutromanen, drev hun et hundeluftingsbyrå hvor hun gikk tur med over tjue hunder i uken, i tillegg til at hun passet på sin egen datter. Tudor har skrevet siden hun var liten, og hennes engelsklærer uttalte at dersom hun ikke ble enten statsminister eller bestselgende forfatter, ville han bli svært skuffet.

Krittmannen er inspirert av en boks med kritt datteren hennes fikk på sin 2-årsdag. En ettermiddag tegnet de krittmennesker i oppkjørselen. Senere den kvelden, da hun åpnet utgangsdøren, svatt hun til da hun oppdaget de flate, hvite mennene på gata, som så riktig sinte ut. Og slik ble krittmannen til.

Tudor går aldri overkledd, har ikke eid en eneste veske, og sist gang hun gikk på høye heler, brakk hun en tann. Hun elsker The Killers, Foo Fighters og Frank Turner. Favorittfilmene hennes er Ghostbusters og The Lost Boys. Stephen King og Harlan Coben er hennes yndlingsforfattere. Hun mener at det flotteste måltidet man kan få er takeaway-pizza og champagne. Alle kaller henne bare Caz.