Kreative bord (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202565718
Kategori: Hobbybøker
Omtale Kreative bord
Dette er boken for deg som vil ønske gjestene velkommen med et personlig og kreativt bord. Ideene er enkle og gjennomførbare og de er hverken kostbare eller vanskelig. Du får ideer på alt fra bordkort med knapper, fat av eggekartong, en beiset bordplanke som dekor til en forførende drink til det romantiske bordet. Bruk ideene du får her eller dekk bordet i akkurat den fargen og stilen du liker ved å bytte ut materialene og fargene.

Her får du 163 unike ideer.

Til toppen

Om forfatter

Marianne de Bourg

Blogger, stylist og frilansjournalist

Marianne de Bourg en kreativ og idérik blogger, stylist og journalist som er lidenskapelig opptatt av alt som er vakkert, og som elsker styling og borddekking.

Hun er utdannet dekoratør og har mer enn ti års erfaring som frilansjournalist og stylist hvor hun i hovedsak har jobbet med interiør, borddekking og mat. Sakene hennes har vært på trykk i blant annet Norsk Ukeblad, Hjemmet, Hytteliv, BoligPluss og Foreldre & Barn.

Marianne blogger om livsstil, interiør, mat og drikke på mariannedebourg.no. Bloggen med ca 100.000 lesere i måneden har hovedfokus på borddekking, høytider, sesong, mat og drikke.

Hun har også profilen @mariannedebourg på Instagram og mariannedebourg på Pinterest

Marianne de Bourg er opptatt av et bord kan dekkes på uendelig mange måter, og at det verken behøver å være kostbart eller vanskelig, bare man har ideene.

Hun styler og fotograferer hjemme hos seg selv, der ektemannen står for fotograferingen.

Blogg: Mariannedebourg.no

Instagram: @mariannedebourg

Pinterest: mariannedebourg