Konturene av det ukjente av Anne Sofie Rønning (Ebok)
Ebok

Konturene av det ukjente (Ebok)

Serie: Vera Bang 2

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.87 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202360269
Kategori: Underholdningsromaner og Serieromaner
Omtale Konturene av det ukjente
VENNSKAP – KJÆRLIGHET – SPENNING

– Nå må du begynne å lytte etter de svarene som er riktige for deg, Vera, fortsatte Connie alvorlig. – Da vil du oppdage at tingene faller på plass. Du kommer til å møte de menneskene du trenger for å komme videre i livet ditt – på godt og vondt. Hun smilte skøyeraktig: – Jammen sitter jeg ikke her og høres ut som et jævla nyttårshoroskop!

Livet på Åstestad blir annerledes enn Vera Bang hadde tenkt seg. Plutselig har hun en familie rundt seg – først og fremst datteren Kristin og barnebarnet Sunniva, men også broren Morten og svigerinnen Karen. Sammen med disse menneskene, som hun nesten hadde glemt at hun var glad i, oppdager Vera at hun fremdeles har en rolle å spille.

Det var ikke tvil om at hun kom til å trenge hjelp. Hun hadde allerede fått en liten forsmak på hvor hjelpeløs man kunne føle seg. Men hjelp har sin pris, og det var like godt å begynne å betale, tenkte hun beskt.

Vera Bang – en elegant og tankevekkende romanserie, med mye alvor, praktfulle øyeblikk og fin humor.

Til toppen

Om forfatter

Anne Sofie Rønning (f. 1944) er fra Oslo og jobber som oversetter. Tidligere har hun vært både frilansjournalist og revyforfatter, og har skrevet engelsk hovedfagsoppgave om J.R.R. Tolkien.

Rønning debuterte med boken Huset under konkylien, som er den første boken i en serie om eventyrlystne, oppegående kvinner som opplever spenning og romantikk på reise i utlandet. Flere titler i samme serie: Maskerade i marmor og Joshuas grotte.

I 2006 ble serien Kongens spåkvinne lansert. Serien handler om den unge norske kvinnen Cathrine Holts reise tilbake til vikingtiden, hvor hun blir en viktig del av historien - på godt og på vondt.

Bøker i serien