Kom ut! (Innbundet)

Barnas store friluftsbok

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202371289
Kategori: Fakta for barn
Alder: 3 - 12
Omtale Kom ut!

Når du kommer ut, oppdager du fort hvor mye gøy du kan gjøre på stranda, i skogen, langs elva eller i fjellet. Det morsomste du kan gjøre er å være på tur med gode venner – kanskje til og med overnatte ute i barhytte eller i snøhule. Har du noen gang sittet rundt et bål inntil kanten av et fiskevann? Har du ligget i sovepose i ei seng av lyng og granbar under en gapahuk? Har du kjent hvor godt maten smaker når du lager den på et bål, og spiser den ute?

Kom ut! Barnas store friluftsbok er skrevet for deg som vil bli med ut og oppleve naturen på nært hold – i all slags vær og til alle årstider. Boka gir råd og tips til en vellykket tur, og forslag til mange morsomme og spennende uteaktiviteter. Også foreldre og andre voksne, som kanskje ikke har så mye erfaring med friluftsliv og uteaktiviteter for barn, vil ha stor nytte og glede av boka.

Til toppen

Flere bøker av Øivind Berg:

Om forfatter

Øivind Berg (f. 1955) har skrevet mange bøker for barn, ungdom og voksne om friluftsliv og norsk natur. Han er tildelt kultur- og kirkedepartementets spesialpris for sitt samlede forfatterskap av naturbøker for barn. Han har også fått Sørlandets litteraturpris i klassen sakprosa. Øivind har lærerbakgrunn og har vært aktiv friluftsmann siden han var helt ung.