Kokotopia i antikken (Innbundet)

Filosofer, kykloper og sportsidioter

Serie: Kokotopia 4

Forfatter:

Helena Lindholm (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 365
Illustratør: Lindholm, Helena
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Serie: Kokotopia
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788283730968
Kategori: Romaner for barn
Alder: 8 - 12
Omtale Kokotopia i antikken

Simon Stranger har skrevet verdenshistoriens morsomste verdenshistorie for 8­–12-åringer. KOKOTOPIA er barnebøker som er like komiske som de er lærerike. Denne gangen er Simon og vennen Helena i antikken. De greske filosofene har aldri vært morsommere. OL har aldri vært villere. Demokratiet har aldri vært sprøere. Og Sokrates har aldri vært mer irriterende.

Simon Stranger og Helene Lindholms barnebok-serie er full av humor, med herlige illustrasjoner på hver side. Dette er perfekte barnebøker for barn som liker å le masse og også lære litt, med garantert leseglede fra første til siste side. Bøkene har blitt sammenlignet med de populære barnebøkene om Gutta i trehuset og TV-serien Det var en gang et menneske. De har fått gode anmeldelser, blant annet terningkast 5 i VG, og er Simon Strangers mest kjente bøker for barn. Garantert leselyst!

Til toppen

Flere bøker av Simon Stranger:

Om forfatter

Simon Stranger (f. 1976) debuterte som barnebokforfatter med bildeboka Krusedullen (2005). Året etter mottok han Riksmålsprisen for Gjengangeren. Ungdomsromanene Barsakh (2009), Verdensredderne (2012) og De som ikke finnes (2014) er solgt til oversettelse i flere land. Blant voksne lesere er han kanskje mest kjent for romanen Leksikon om lys og mørke (2018). Kokotopia er en ellevill reise gjennom historien.

Bøker i serien