Kodeknekkerne - Flammens barn av H.L. Dennis (Ebok)
Ebok

Kodeknekkerne - Flammens barn (Ebok)

Forfatter:

Aleksander Melli (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.97 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Orphan of the Flames
Oversatt av: Melli, Aleksander
ISBN/EAN: 9788202398903
Alder: 9 - 13
Omtale Kodeknekkerne - Flammens barn
Brodie, Hunter og Tusia er ennå ikke fylt 14, men har fått i oppgave å knekke koden i det sagnomsuste manuskriptet MS 408.

I første bok i serien, De tre utvalgte, fikk de et gjennombrudd, men koden er langt mer innviklet enn først antatt. Og oppdraget er farligere enn de visste da de startet.

I Flammens barn kastes barna inn i musikkhistorien, idet de oppdager koder i komponisten Elgars musikk. Sporene leder til renessansens Firenze, hvor munken Savonarola brente verdifulle bøker i 1498. Men det ryktes at enkelte bøker ble reddet fra flammene, og dette får betydning for jakten på sannheten. Spørsmålet er nå: Hva er hovedforbindelsen mellom alle disse oppdagelsene?

Samtidig som kodeknekkingen går fremover, befinner de tre barna seg i stadig større fare. Hva er det som skjules bak en kode som er så hemmelig at mektige mennesker er villige til å gå over lik for å hindre oppdagelsen?

Kodeknekkerne er en serie som baserer seg på et kryptert manuskript som finnes i virkeligheten. Det ble funnet av en Wilfred Voynich i en villa i Italia i 1912, og er fullt av underlige tegninger og tekst i kodeform. Ingen har noen gang klart å knekke koden i MS 480.

Til toppen