Knusende stillhet (Lydbok-CD)

Forfatter:

, Henning Kolstad (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2016
Innleser: Nergaard, Ivar
Spilletid: 10:21
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Splinter the Silence
Oversatt av: Kolstad, Henning
ISBN/EAN: 9788202517083
Kategori: Krim
Omtale Knusende stillhet
Tony Hill har god trening i å se mønstre, avsløre årsakene bak menneskets obskure handlinger. Denne gangen må han til bunns i en rekke selvmord. Ofrene er unge kvinner som har vært utsatt for grov nettsjikane, med det resultat at ikke orker mer. Som hevn mot overgriperne iscenesettes et felles selvmord som vekker stor oppsikt. Men Tony aner han at det er noe mer som ligger bak. Kan det være snakk om drap? Hans tidligere partneren Carol Jordan bekjemper for tiden sine egne demoner. Men til tross for personlige problemer, og med livet som om innsats, starter de to jakten på en meget farlig og utspekulert drapsmann.
Val McDermids 9. bok i serien om Tony Hill og Carol Jordan

Til toppen

Andre utgaver

Knusende stillhet
Bokmål Innbundet 2016
Knusende stillhet
Bokmål Ebok 2016
Knusende stillhet
Bokmål Lydbok MP3-CD 2016
Knusende stillhet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Knusende stillhet
Bokmål Heftet 2017
Om forfatter

Val McDermid vokste opp i Kirkcaldy på Skottlands østkyst. Hun studerte engelsk i Oxford. I seksten år arbeidet hun som journalist. Nå er hun forfatter på heltid og bor i Cheshire. Hennes første bok på norsk var Retterstedet (2000).

I tillegg til å storme bestselgerlistene har bøkene hennes vunnet en rekke priser. Den fornemste av dem er 1995 Gold Dagger for årets beste kriminalroman. Den fikk hun for Sirenenes sang.