Knoklenes arv (Heftet)

Forfatter:

, Kaja Rindal Bakkejord (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 512
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Legado en los huesos
Oversatt av: Bakkejord, Kaja Rindal
ISBN/EAN: 9788202508883
Omtale Knoklenes arv
Amaia Salazar er sjef for kriminalpolitiet i Baztán-distriktet. Hun er bosatt i Pamplona med sin amerikanske ektemann James og er snart mamma til sin førstefødte. Hun skal være tilstede i en rettssak, men den tiltalte tar sitt eget liv like før saken starter. Han etterlater en lapp til Amaia. På den står det Tarttalo, som betyr enøyd troll.

Noen måneder etter fødselen blir Amaia kalt til Arizkun, like utenfor hjemstedet Elizondo. Den lokale kirken har blitt vandalisert, og man har funnet noen beinrester ved alteret. Restene viser seg å være etter et barn. Amaia blir satt til å etterforske saken, som fører henne inn i kjernen av menneskenes ondskap.

Til toppen

Andre utgaver

Knoklenes arv
Bokmål Innbundet 2015
Knoklenes arv
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Dolores Redondo:

Om forfatter

Spanske Dolores Redondo (f.1969) forener det beste fra områdene Baskerland og Navarra. Hun står bak suksessdebuten Den usynlige vokteren og oppfølgeren Knoklenes arv som begge toppet bestselgerlistene i Spania. Bøkene er oversatt til 32 språk. Våren 2016 er inspektør Amaia Salazar tilbake i den siste boka i Baztan-trilogien Offergaven. Redondo bor for tiden i Ribera Navarra.