Klar tale (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202337810
Kategori: Samfunn og debatt
Omtale Klar tale

Carl I. Hagen er en av våre mest profilerte politikere. Som mangeårig formann i Fremskrittspartiet fremmet han synspunkter som provoserte og skapte debatt. Etter at han trakk seg ut av politikken, ble det stille fra ham - en stund.

Med Klar tale er Carl I. Hagen tilbake for fullt. Her tar han opp en rekke brennaktuelle politiske emner. Som en av de få hevder han at det hersker et klimahysteri blant norske politikere, som han sterkt kritiserer. Han anklager asyl- og innvandringspolitikken for å forvandle Norge til det ugjenkjennelige. Han forklarer hvorfor han mener handlingsregelen er håpløs og hvordan eldreomsorgen kan organiseres på en bedre måte. Og sist, men ikke minst diskuterer han et mulig regjeringssamarbeid mellom Fremskrittspartiet og Høyre.

I Klar tale fremstår Carl I. Hagen som en erfaren og engasjert samfunnsdebattant. I denne boken løfter han frem de utfordringene han mener det politiske Norge står overfor i dag - og i morgen.

Til toppen

Flere bøker av Carl I. Hagen:

Anmeldelser av Klar tale
... en politiker som faktisk skriver om politikk.Ane Farsethås, Dagens Næringsliv
Mannen er så engasjert at det flammer opp av sidene, her er de lange linjer og de små detaljer, den gode analysen og de dumme sleivsparkene. Boka "Klar tale" har alt. [...] rikelig med gode politiske resonnementer.Elin Ørjasæter, E24
"(...) ei smykkesamling av politisk retoriske perler. Lett språk. Lettselde argument. Folkeleg og folkeopplysande argumentasjon. Skikkelig gode sleivspark til politiske motstandarar."Pål H. Bakka, Dag og tid

Til toppen

Om forfatter
Carl I. Hagen (1944) var formann i Fremskrittspartiet fra 1978-2006, og visepresident i Stortinget 2005-9. Han jobber nå som kommunikasjonsrådgiver.