KK GID 4EVER (Innbundet)

Serie: Ego 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202334697
Alder: 10 - 14
Omtale KK GID 4EVER

KK GID 4 EVER tar opp tråden etter KK GID, med de samme herlige karakterene og de samme ungdommelige problemstillingene. Dette er likevel en helt frittstående roman og den kan trygt leses uten forkunnskaper.

KK GID 4 EVER har alt som skal til for å gjenta suksessen: sterke følelser, vennskap og kjærlighet, mobbing ved hjelp av ny teknologi, og en språkdrakt som unge lesere vil føle seg hjemme i.

Denne gangen er det ikke hovedpersonen Vibeke selv som blir gjenstand for mobbingen. Men hun må være detektiv når det dukker opp nakenbilder av en klassevenninne på Internett. Samtidig står både vennskap og kjærlighet på spill. Bestevennen Pelle er nemlig den mistenkte. Og når Vibeke igjen tvinges til å leke detektiv, blir det lite tid til annet, og det ferske kjæresteforholdet til Svein blir satt på prøve.

Janne Aasebø Johnsen gjør virkelig et dypdykk i problemstillingene knyttet til de nye sosiale mediene; hovedpersonen kommer på sporet av hackere.

Til toppen

Anmeldelser av KK GID 4EVER

Ikke lett å være en ungdom

"KK GID 4 ever er den frittstående oppfølgerboka til KK GID fra Lillehammer- forfatteren Janne Aasebø Johnsen, og en bok som tar opp et svært viktig tema. Noen har spredt nakenbilder av Vibekes skolevenninne på internett, og når bestekompisen Pelle blir hovedmistenkt, tar Vibeke saken i egne hender for å bevise Pelles uskyld. [...] Boka tar opp tråden etter KK GID, med de samme problemstillingene og de samme karakterene, 13-åringers bekymringer, kjærester, rykter, mobbing og indre tanker.[...] Et viktig tema det fokuseres for lite på, en godt skrevet bok som både er spennende og lærerik".Liv Maren Mæhre Vold, Lillehammer Byavis

Til toppen

Om forfatter
Janne Aasebø Johnsen (f. 1967) bor på Lillehammer.
Hun er utdannet adjunkt, og når hun ikke skriver jobber hun på Nansenskolen.
Bøker i serien