Kjøkkenpatruljen (Innbundet)

Barnas kokebok

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202315351
Kategori: Kokebøker
Alder: 5 - 12
Omtale Kjøkkenpatruljen

Barn liker mat de har laget selv! Med denne inspirerende boka, full av gode, enkle retter, kan barn i alle aldere være med på kjøkkenet.

• Herlige, lettvinte oppskrifter for hverdag, helg og bursdag
• Alle oppskrifter har aldersguide som viser hva barnet ditt kan klare
• Egen trinn for trinn-del bak i boka, med retter som barn fra seks år kan lage alene
• Vedlagt en flott bok hvor barnet kan skrive oppskrifter selv

"I mange år har Margit Vea lært oss om barnemat, sunn og inspirerende mat for små – som også er god for store. Nå tar hun skrittet videre. Kjøkkenpatruljen er så inspirerende fordi den handler om hvordan man kan lage maten sammen."
Andreas Viestad

Til toppen

Flere bøker av Margit Vea:

Anmeldelser Kjøkkenpatruljen

Denne er kjempegenial og jeg vil absolutt anbefale den til alle foreldre. Boka er ett godt hjelpemiddel for å få med deg barna på kjøkkenet. Barn elsker jo å lage mat og få lov til å utfolde seg på kjøkkenet. Så hvorfor ikke la dem være med å lage middag?

Liv Johanne Huglen, tobarnsmamma, blogg

Til toppen

Om forfatter

Margit Vea er født i 1966, opprinnelig fra Skudenes, men oppvokst i Tanzania og på Madagaskar. Hun er faglærer i ernæring, helse og miljøfag og har lang erfaring som lærer i grunnskolen, videregående skole og voksenopplæringen. Hun holder matkurs for barselgrupper, barnehager og lærere i mat og helse, samt kokkekurs for barn, ungdom og voksne. Hun deltar aktivt i samfunnsdebatten og har egen spalte i Aftenposten Junior. Margit har tre barn og bor i Haugesund.