Kjedet enebolig (Innbundet)

Rapport fra provinsen

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202431044
Kategori: Samfunn og debatt
Omtale Kjedet enebolig

Etter mange år i storbyen tok Olav Brostrup Müller med seg kone og barn og stakk. Grünerløkka ble brått byttet ut med småbyliv og stjerneklare kvelder. Men hva gjør man når hverdagen melder seg og voksenlivet begynner for alvor?

Hvor vanskelig skal det være å montere en kulegrill? Er det mulig å leve et fullverdig liv uten å gå på rulleski sammen med naboene? Og hvorfor møter man seg selv i døra, når man har kjøpt bolig med en ellers perfekt planløsning?

Kjedet enebolig - rapport fra provinsen er en personlig beretning om kampen for å komme til ro. Det er også en fortelling om ambisjonenes død, bleienes vekt og gleden ved å kjøpe seg høytrykksspyler

Til toppen

Andre utgaver

Kjedet enebolig
Bokmål Ebok 2014
Anmeldelser Kjedet enebolig

(…) en nydelig skildring av jakten på lykken, den eventyrlige hverdagen og å finne et sted der man hører til – og får det til. En lettlest, men tankevekkende bok som jeg anbefaler alle å lese. Den er overraskende poetisk, morsom og ikke minst gjenkjennelig, også for oss som ikke enda har familie eller flytteplaner. For den handler jo egentlig i bunn og grunn om livet, og folkens, det lever vi alle sammen. Heldigvis.

Linn Strømsborg, Bokmerker.org

"Kjedet enebolig er filosofisk, poengtert, gjenkjennelig og ikke minst veldig morsom."

Anne Ekornholmen, Hamar Arbeiderblad

"et morsomt og gjenkjennelig portrett av min egen generasjon, som har dyrket frihet, studielån og ansvarsløshet til langt ut i trettiårene, og som kan kjenne seg kneblet av voksenlivets krav og skjema."

Silje Stavrum Norevik, Bergens Tidende

"en spennende titt inn i et reflektert yngre menneskes tankespinn- og kast i strevet for å finne fram til et holdbart festepunkt for resten av livet."

Ivar Olstad, Gudbrandsdølen Dagningen

Til toppen

Om forfatter

Olav Brostrup Müller (f. 1977) er utdannet journalist fra Høgskolen i Volda, og har bakgrunn fra Natt&Dag, Klassekampen og NRK P2. Müller bor på Lillehammer hvor han er kultursjef.