Kjærlighetsredet av Jane Costello (Ebok)
Ebok

Kjærlighetsredet (Ebok)

Forfatter:

Ann-Magritt Sævold (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 3.19 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Love Shack
Oversatt av: Sævold, Ann-Magritt
ISBN/EAN: 9788202560980
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Kjærlighetsredet

Dan og Gemma har funnet drømmehuset, men dessverre er det altfor dyrt for dem. Deres eneste mulighet er å bo hjemme hos Dans mor i noen måneder og spare så mange penger de bare kan.

Dans mor Belinda står med åpne armer og tar dem entusiastisk imot, og det unge paret er fast bestemt på å få det til å fungere. Men Belindas overstrømmende gjestfrihet kan bli for mye for hvem som helst, og det begynner snart å tære på forholdet at hun stadig dukker opp når det passer som minst. Hennes elendige kokkekunster hjelper ikke på stemningen, ei heller karaokeanlegget som hun elsker å bruke når hun får venninner på besøk.

Akkurat i det forholdet er som mest tynnslitt, dukker Gemmas ekskjæreste opp.

Til toppen

Andre utgaver

Kjærlighetsredet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Om forfatter

Jane Costello var avisjournalist før hun ble forfatter, og har jobbet i både Liverpool Echo, Daily Mail og Liverpool Daily Post, hvor hun var redaktør. Janes første roman, Brudepikene, ble umiddelbart en bestselger, og siden har hun skrevet syv romaner til. Bøkene hennes er oversatt til 16 språk og selges over hele verden. Bøkene er blitt innstilt til en rekke priser, blant annet "The Melissa Nathan Award for Romantic Comedy" og "Romantic Novelists’ Association Romantic Comedy Award", som hun vant i 2010 med romanen The Nearly Weds.

Jane bor i Liverpool sammen med forloveden Mark og deres tre små sønner. Les mer www.janecostello.com, eller følg henne på Twitter @janecostello