Kjærlighet er ikke alt av Sofie Münster (Ebok)
Ebok

Kjærlighet er ikke alt (Ebok)

Lær barnet å takle motstand

Forfatter:

Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.84 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kærlighed er ikke nok
Oversatt av: Jahr, Mette-Cathrine
ISBN/EAN: 9788202595838
Kategori: Foreldre og barn
Omtale Kjærlighet er ikke alt

Motgang er en del av livet – og den er nyttig! Ny forskning viser at barn som kan håndtere motstand, robuste barn, også er de gladeste, de har bedre selvfølelse og takler stress og konflikter bedre – både i barndommen og senere i livet!

Forfatteren gir deg konkrete metoder til hvordan du lærer barna å håndtere motgang. Inneholder praktiske metoder som er lette å bruke i hverdagen.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Sofie Münster:

Anmeldelser Kjærlighet er ikke alt

Hvordan få robuste barn som takler livet 07.01.2019

"Boka er lettlest og oversiktlig. Forfatteren kombinerer forskning og egne erfaringer til et sett med konkrete råd og verktøy for deg som forelder. (...) Noe av det viktigste du kan gjøre for barna dine, er å lære deg hvordan du på beste måte kan hjelpe dem å vokse opp til trygge, selvsikre, ansvarlige, omsorgsfulle voksne. Kjærlighet er ikke alt er et veldig fint hjelpemiddel i så måte. Hadde det fantes en "foreldreskole", burde denne boka vært pensum."

Anne Lene Johnsen, Helsemagasinet Vitenskap og fornuft

Til toppen

Om forfatter

Sofie Münster står bak NOPA – Nordic Parenting som er blant Danmarks største magasiner for foreldre med opptil 500 000 lesere i måneden. Hun driver også nettsiden nordicparenting.dk, som er en av de mest besøkte nettsidene i Danmark.

Sofie Münster var direktør for LøkkeFonden som skapte DrengeAkademiet, som hver sommer hjelper hundrevis av gutter til å heve nivået i dansk og matematikk i løpet av bare to uker. Hun er også formann for regjeringens oppdragelses debatt-panel i Danmark. Sofie Münster har utgitt to foreldreskapsbøker som begge har hatt stor suksess i Danmark, Kærlighed er ikke nok og Klog er noget man øver sig på og holder på med sin tredje bok. Det er også laget tv-program basert på hennes råd. Hun er tobarnsmor og holder en rekke kurs og foredrag.