Kjærlighet er ikke alt - Lær barnet å takle motstand av Sofie Münster (Nedlastbar lydbok)

Kjærlighet er ikke alt - Lær barnet å takle motstand (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2018
Innleser: Grundt, Charlotte
Spilletid: 3:53
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kærlighed er ikke nok
Oversatt av: Jahr, Mette-Cathrine
ISBN/EAN: 9788202612030
Kategori: Foreldre og barn
Omtale Kjærlighet er ikke alt - Lær barnet å takle motstand

Motgang er en del av livet – og den er nyttig! Ny forskning viser at barn som kan håndtere motstand, robuste barn, også er de gladeste, de har bedre selvfølelse og takler stress og konflikter bedre – både i barndommen og senere i livet! Forfatteren gir deg konkrete metoder til hvordan du lærer barna å håndtere motgang. Inneholder praktiske metoder som er lette å bruke i hverdagen.

Til toppen

Andre utgaver

Kjærlighet er ikke alt
Bokmål Ebok 2018
Om forfatter

Sofie Münster står bak NOPA – Nordic Parenting som er blant Danmarks største magasiner for foreldre med opptil 500 000 lesere i måneden. Hun driver også nettsiden nordicparenting.dk, som er en av de mest besøkte nettsidene i Danmark.

Sofie Münster var direktør for LøkkeFonden som skapte DrengeAkademiet, som hver sommer hjelper hundrevis av gutter til å heve nivået i dansk og matematikk i løpet av bare to uker. Hun er også formann for regjeringens oppdragelses debatt-panel i Danmark. Sofie Münster har utgitt to foreldreskapsbøker som begge har hatt stor suksess i Danmark, Kærlighed er ikke nok og Klog er noget man øver sig på og holder på med sin tredje bok. Det er også laget tv-program basert på hennes råd. Hun er tobarnsmor og holder en rekke kurs og foredrag.