Kilden (Heftet)

Ny kompetanse til å hjelpe mennesker på avveie i sitt eget liv

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 264
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202389949
Kategori: Helse og sosialfag
Fag: Psykologi og psykiatri
Nivå: Akademisk
Omtale Kilden

Hvilken personlig og profesjonell kompetanse trengs for å bistå mennesker som av ulike årsaker har behov for å etablere en ny identitet og komme seg videre i livet? Både litteratur og fagfolk reflekterer over spørsmålet, men viser sjelden til hva man kan gjøre i praksis.

Kilden – ny kompetanse til å hjelpe mennesker på avveie i sitt eget liv er skrevet for dem som arbeider i, eller forbereder seg til, et yrke som krever samhandling med andre mennesker. Boka er spesielt rettet mot profesjonsutøvere og studenter innenfor sosial- og helsefagene, psykologi og pedagogikk, samt videreutdanninger.

Til toppen

Om forfatter

GRETHE NORDHELLE

var advokat i en del år, før hun utdannet seg som psykolog og har praktisert som terapeut, mekler og psykologisk rådgiver i nesten 25 på Integral Psykologisk Institutt As. I mange år var hun ansatt på en høgskole hvor hun hadde hovedansvaret for psykologiundervisningen, samt grunnla og drev en videreutdanning i konflikthåndtering på masternivå. Hun har bred forelesningserfaring fra Norge og utlandet og har gitt ut mange fagbøker alene, og sammen med andre. Hun er den andre hovedlæreren på utdanning til integral terapeut. Se mer om utdanningen og deres virksomhet på www.nordhelle.no