Kamerakuren – fotografer deg bedre (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202605711
Kategori: Selvutvikling , Helse og Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Kamerakuren – fotografer deg bedre
Kamerakuren er en kombinert teori- og arbeidsbok om grunnleggende mestringsteknikker som bruker fotografering for å synliggjøre dem. Boken er en selvhjelpsbok med vekt på aktive øvelser for maksimal læringseffekt. Den er illustrert med fotografier.

Boken vil være delt inn i 3 deler:
  1. Grunnleggende kunnskap om mestring, helse og fotografi som motiverer og gjør leseren forberedt på øvelsene.
  2. Oppgaver der leseren gjennom fotografiske øvelser lærer å beherske sentrale mestringsteknikker. Det er 35 oppgaver, en øvelse pr dag i 5 uker. Det er beregnet å bruke 20-30 min daglig. På søndager er det intro til ukens tema.
  3. Konklusjon og råd om veien videre.

Vær her nå. Se små ting og gjør dem store. Rett blikket mot verden. Aksepter det som er. Finn det som fungerer. Balansér når det bølger. Takk for det du har. Grip øyeblikket som kommer. Lek deg til livslyst. Utnytt mellomrommene. Gjør det enkelt. Forbered deg for flaks. La kroppen lede sjelen. Lat som om du kan. Fryd deg over frustrasjon. Gjør det du vil. Finn deg selv. Feil deg fram. Oppfyll dine forventninger. Tilpass (u)tålmodigheten. Forsterk dine styrker. Ta ansvar for alt. Blås i bekymringer. Snakk pent til deg. Kontroller det du kan. Overrask deg med opplevelser. Verdsett vanskeligheter. Komponer livet ditt. Sett målbare mål. Godt nok er best. Tro det du vil se. Gi så du kan få. Føl frykt og fortsett. Drøm deg dit du vil. Gass på der andre gir opp.T

Torkil Færø er utdannet lege i Oslo. Han har også drevet med fotografi. Siden 2009 har han arrangert over 40 fotoworkshoper i 9 land. Gjennom disse aktivitetene har han oppdaget at mestringsteknikkene som er nødvendig for å ta gode bilder også kan benyttes for å leve bedre.

«Du har makt over sinnet ditt og ikke ytre hendelser. Innse dette og du vil finne styrke.» Marcus Aurelius.

Til toppen

Om forfatter
Torkil Færø er utdannet lege ved Universitetet i Oslo. Han har jobbet i snart 20 år som allmennlege/legevaktslege. Siden 2009 har han arrangert over 40 fotoworkshoper i ni land.