Kalender 2022 (Spiral)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 26
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202722166
Omtale Kalender 2022

I 30 år har Iben Sandemose gledet oss med sin populære kalender, illustrert med de mest fantastiske og spesielle tegninger en norsk illustratør kan by på. Kalenderen har eksistert og blitt brukt i hele 10 957 dager! Nok en gang har hun laget en klok, vakker og humoristisk kalender – en liten perle, et kunstverk, noe å smile av og glede seg over hver dag.

Kalenderen er den perfekte gaven til deg selv eller dem du er glad i. Iben er forfatter og tegner, kjent for sin særegne og humoristiske strek i det hun formidler, og det er alltid lett å kjenne seg igjen i hennes skildringer av livets muntre og pussige sider, oppturer som nedturer.

Til toppen

Flere bøker av Iben Sandemose:

Om forfatter


Iben Sandemose (f.1950) er tegner, forfatter og scenograf. Oppvokst på Smestad i Oslo, bor nå på Nesodden. Utdannet som formingslærer, og arbeidet i flere år som sløyd- og formingslærer på Rudolf Steiner-skolen, inntil hun sluttet i 1979 for å bli kunstner. Blant flere priser har hun mottatt Hedda-prisen for beste scenografi i 1999, og Kulturdepartementets illustrasjonspris i 2017.

Sandemose har hatt en rekke tegne- og grafikkutstillinger. Hennes rike produksjon omfatter også barnebøker, kalendre, billedbøker for voksne, teaterstykker og utsmykningsoppdrag.