Kalender 2021 (Spiral)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 26
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202692841
Omtale Kalender 2021

Året blir ikke det samme uten Iben Sandemoses kalender!

Ibens populære årskalender utkommer nå for 29. gang. Denne gangen er gjennomgangstemaet blikket på livet. Nok en gang har hun laget en klok, vakker og humoristisk kalender – en liten perle, et kunstverk, noe å smile og glede seg over hver dag. Kalenderen er den perfekte gaven til deg selv eller dem du er glad i. Forfatteren og tegneren er kjent for sin særegne og humoristiske strek i det hun formidler, og det er alltid lett å kjenne seg igjen i hennes skildringer av livets muntre og rare sider.

Iben Sandemose (f. 1950) er forfatter, billedkunstner, tegner og illustratør.

Til toppen

Flere bøker av Iben Sandemose:

Om forfatter


Iben Sandemose (f.1950) er tegner, forfatter og scenograf. Oppvokst på Smestad i Oslo, bor nå på Nesodden. Utdannet som formingslærer, og arbeidet i flere år som sløyd- og formingslærer på Rudolf Steiner-skolen, inntil hun sluttet i 1979 for å bli kunstner. Blant flere priser har hun mottatt Hedda-prisen for beste scenografi i 1999, og Kulturdepartementets illustrasjonspris i 2017.

Sandemose har hatt en rekke tegne- og grafikkutstillinger. Hennes rike produksjon omfatter også barnebøker, kalendre, billedbøker for voksne, teaterstykker og utsmykningsoppdrag.