Kalender 2010 (Spiral)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 12
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202316471
Kategori: Humor / Satire
Omtale Kalender 2010

I årets kalender fra Iben Sandemose følger vi Hun og Han gjennom årets 12 måneder. Vi kan alle kjenne oss igjen i hans ukuelige optimisme og kjærlighet, mens hun jakter på lykken i nytt kjøkken og en øde øy.

Dager og måneder kommer og går, men med Ibens kalender kan dagene bli gode, vinteren kort, våren sprudlende, sommeren lang og høsten vakker. En vittig, klok og alvorlig kalender – den perfekte gave til deg selv og alle du er glad i.

Iben Sandemose er tegner, forfatter og scenograf. Hun har hatt en rekke tegne- og grafikkutstillinger. Hennes rike og særegne produksjon omfatter også barnebøker, billedbøker for voksne, teaterstykker og utsmykningsoppdrag.

Til toppen

Flere bøker av Iben Sandemose:

Om forfatter

Iben Sandemose (f.1950) er tegner, forfatter og scenograf. Oppvokst på Smestad i Oslo, bor nå på Nesodden. Utdannet som formingslærer, og arbeidet i flere år som sløyd- og formingslærer på Rudolf Steiner-skolen, inntil hun sluttet i 1979 for å bli kunstner. Blant flere priser har hun mottatt Hedda-prisen for beste scenografi i 1999, og Kulturdepartementets illustrasjonspris i 2017.

Sandemose har hatt en rekke tegne- og grafikkutstillinger. Hennes rike produksjon omfatter også barnebøker, kalendre, billedbøker for voksne, teaterstykker og utsmykningsoppdrag.