Kalender 2005 (Spiral)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 12
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202239831
Omtale Kalender 2005

Og så er den her igjen. En av årets kjæreste klenodier og samleobjekter, oppmuntringer og gleder. I vår usikre og foranderlige verden er Iben Sandemoses årevisse kalender et av våre få sikre holdepunkter. Noe å navigere etter. Dagene kommer og går. Månedene det samme. Krig og elendighet over alt. Men med Ibens kalender kan dagene bli gode, vinteren kort, våren sprudlende, sommeren lang og høsten vakker.

Årets kalender har kyss som tema - kyss og kjærlighet i alle fasonger og varianter. Vittig, klok, burlesk alvorlig og med et kunstnerisk uttrykk ingen gjøre etter henne.
Til deg selv, alle du er glad i og alle du vil vel! Ja, gi noen til dine uvenner også. Kanskje kan de lære noe.

Til toppen

Flere bøker av Iben Sandemose:

Om forfatter

Iben Sandemose (f.1950) er tegner, forfatter og scenograf. Oppvokst på Smestad i Oslo, bor nå på Nesodden. Utdannet som formingslærer, og arbeidet i flere år som sløyd- og formingslærer på Rudolf Steiner-skolen, inntil hun sluttet i 1979 for å bli kunstner. Blant flere priser har hun mottatt Hedda-prisen for beste scenografi i 1999, og Kulturdepartementets illustrasjonspris i 2017.

Sandemose har hatt en rekke tegne- og grafikkutstillinger. Hennes rike produksjon omfatter også barnebøker, kalendre, billedbøker for voksne, teaterstykker og utsmykningsoppdrag.