Julekalender 2011, Jul i Blåfjell (Plastpakket)

Julekalender m/ fot og 24 gaveposer

Serie: Julekalender 8

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Plastpakket
Utgivelsesår: 2011
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788202365455
Kategori: Julebøker
Alder: 1 - 12
Omtale Julekalender 2011, Jul i Blåfjell

Årets julekalender er en pappfigur av Turte som står på fot, med 24 luker.

I denne kalenderpakken legger vi også ved 24 blå poser som kan fylles med små overraskelser. Barna må passe på at de ser i den posen som har riktig tall for dagen. Der kan de for eksempel finne en gåte på en måte, et løfte om en tur ut for å lage snølykter eller ake, en liten julehulekake eller et par nye strømper.

Posene er nummererte og alle har forskjellige illustrasjoner fra Blåfjell.

Hver dag åpner vi en luke på Turte, som følger kveldens episode på NRK Super.

Til toppen

Anmeldelser Julekalender 2011, Jul i Blåfjell

"God idè med tilhørende poser for en mer "komplett" julekalender til barnet. At årets julekalender i år er en oppreist pappfigur er også nytt."

Elsabeth Lofthus, mammanett.no

Til toppen

Om forfatter

Gudny Ingebjørg Hagen (f. 1954) er forfatter og dramatiker. Hun har skrevet manus til en rekke Barne-tv-serier for NRK – til sammen har hun vært involvert i ca. 200 Barne-TV-program gjennom tidene. Hun har skrevet alle bøkene, tv-seriene, teateroppsetningene og filmmanuset til Jul i Blåfjell, Jul på Månetoppen og Julenatt i Blåfjell, samt manus til tv-serien Vertshuset Den Gyldne Hale, adventsserien Amalies Jul, og en rekke manus for Sesam Stasjon og Huset med det rare i. I tillegg er hun utviklingsansvarlig for opplevelses- og kulturhuset Blånisselandet i Målselv. Hagen er også tekstforfatter av flere hundre sanger, og har samarbeidet med noen av landets beste komponister. Hun har eksamen fra Barnevernsakademiet i Oslo, og har også arbeidet som førskolelærer, i tillegg til videre utvikling av bøker og filmmanus fra Blåfjell-universet. For tiden skriver hun på heltid. Gudny Ingebjørg Hagen har vunnet mange priser for arbeidene sine, blant annet Gullruten og flere Spellemannspriser.

Bøker i serien