Julekalender 2010 - Jul på Månetoppen (Innbundet)

Serie: Julekalender 

Forfatter:

Svein Solem (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 6
Illustratør: Solem, Svein
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202331139
Kategori: Julebøker
Alder: 1 - 9
Omtale Julekalender 2010 - Jul på Månetoppen

I denne kalenderboken er historien om Storm og Jentungen rikt illustrert med pop up-sider av de miljøene vi blir kjent med i Jul på Månetoppen.

Hver dag åpner vi en luke, som følger kveldens episode på NRK, og jo flere luker du får åpnet - desto finere blir pop up-kalenderen din. Bak hver luke må du også løse en gåte på en måte.

Til toppen

Om forfatter

Gudny Ingebjørg Hagen (f. 1954) er forfatter og dramatiker. Hun har skrevet manus til en rekke Barne-tv-serier for NRK – til sammen har hun vært involvert i ca. 200 Barne-TV-program gjennom tidene. Hun har skrevet alle bøkene, tv-seriene, teateroppsetningene og filmmanuset til Jul i Blåfjell, Jul på Månetoppen og Julenatt i Blåfjell, samt manus til tv-serien Vertshuset Den Gyldne Hale, adventsserien Amalies Jul, og en rekke manus for Sesam Stasjon og Huset med det rare i. I tillegg er hun utviklingsansvarlig for opplevelses- og kulturhuset Blånisselandet i Målselv. Hagen er også tekstforfatter av flere hundre sanger, og har samarbeidet med noen av landets beste komponister. Hun har eksamen fra Barnevernsakademiet i Oslo, og har også arbeidet som førskolelærer, i tillegg til videre utvikling av bøker og filmmanus fra Blåfjell-universet. For tiden skriver hun på heltid. Gudny Ingebjørg Hagen har vunnet mange priser for arbeidene sine, blant annet Gullruten og flere Spellemannspriser.

Bøker i serien