Josefine Olsens barnehage 2 av Gudny Ingebjørg Hagen (Lydbok-CD)

Josefine Olsens barnehage 2 (Lydbok-CD)

Serie: Josefine Olsens barnehage 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2012
Innleser: Holm, Espen Beranek
Spilletid: 0:25
Antall enheter: 1
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202377205
Alder: 2 - 5
Omtale Josefine Olsens barnehage 2

Andre lydbok i serien om små og store i Josefine Olsens Barnehage. Lydboken består at to historier – Erteris og Plommegrøt.

Erteris

Hadia og Nadia er bestevenner, og har alltid hengt sammen. De har til og med hjertekjoler som bare viser hele hjertet når de står tett ved siden av hverandre. Men hva skjer når to bestevenner blir så uenige om noe at den ene heller en hel bøtte sølevann over hodet på den andre?

Plommegrøt

Odd har nettopp sluttet med bleier. Under plommehøstingen spiser han litt for mange plommer. Og plutselig har han et STORT problem.

--
Espen Beranek Holm (f. 1960) er musiker og komiker kjent fra TV og radio. I 1983 mottok han Spellemannprisen for albumet X Ray, og han har spilt i band som Dronning Mauds land.
Han har også gjort suksess på revyscenen sammen med Rune Andersen, og som komiker er han kjent fra humorprogrammene «Hallo i uken » «Løvebakken ».

Til toppen

Andre utgaver

Josefine Olsens barnehage 2
Bokmål Nedlastbar lydbok 2012
Om forfatter
Gudny Ingebjørg Hagen (f. 1954) er forfatter og dramatiker. Hun har skrevet manus til en rekke Barne-tv-serier for NRK – til sammen har hun vært involvert i ca. 200 Barne-TV-program gjennom tidene. Hun har skrevet alle bøkene, tv-seriene, teateroppsetningene og filmmanuset til Jul i Blåfjell, Jul på Månetoppen og Julenatt i Blåfjell, samt manus til tv-serien Vertshuset Den Gyldne Hale, adventsserien Amalies Jul, og en rekke manus for Sesam Stasjon og Huset med det rare i. I tillegg er hun utviklingsansvarlig for opplevelses- og kulturhuset Blånisselandet i Målselv. Hagen er også tekstforfatter av flere hundre sanger, og har samarbeidet med noen av landets beste komponister. Hun har eksamen fra Barnevernsakademiet i Oslo, og har også arbeidet som førskolelærer, i tillegg til videre utvikling av bøker og filmmanus fra Blåfjell-universet. For tiden skriver hun på heltid. Gudny Ingebjørg Hagen har vunnet mange priser for arbeidene sine, blant annet Gullruten og flere Spellemannspriser.
Bøker i serien