Josefine Olsens barnehage 1 av Gudny Ingebjørg Hagen (Lydbok-CD)

Josefine Olsens barnehage 1 (Lydbok-CD)

Skøytesirkus og Snøkongen

Serie: Josefine Olsens barnehage 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2011
Innleser: Holm, Espen Beranek
Spilletid: 0:30
Antall enheter: 1
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202364793
Kategori: Bildebøker
Alder: 2 - 5
Omtale Josefine Olsens barnehage 1

Første lydbok i serien om små og store i Josefine Olsens Barnehage. Lydboken består at to historier – Snøkongen og Skøytesirkus.

Skøytesirkus
Hele barnehagen skal på skøytetur, og Adil vil sitte sammen med Rose på bussen. Men Gro er hele tiden i veien. Hvorfor skal hun alltid ødelegge?

Snøkongen
Ikke bare blir Darius løpt ned av en hund i akebakken, når de kommer tilbake til barnehagen har noen stjålet nesa til snømannen de har bygget. Nesa Darius hadde med! Hvem kan ha gjort noe sånt? Bok 2 i serien om små og store i Josefine Olsens Barnehage

--

Espen Beranek Holm (f. 1960) er musiker og komiker kjent fra TV og radio. I 1983 mottok han Spellemannprisen for albumet X Ray, og han har spilt i band som Dronning Mauds land.
Han har også gjort suksess på revyscenen sammen med Rune Andersen, og som komiker er han kjent fra humorprogrammene «Hallo i uken » «Løvebakken ».

Til toppen

Andre utgaver

Josefine Olsens barnehage 1
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011
Om forfatter
Gudny Ingebjørg Hagen (f. 1954) er forfatter og dramatiker. Hun har skrevet manus til en rekke Barne-tv-serier for NRK – til sammen har hun vært involvert i ca. 200 Barne-TV-program gjennom tidene. Hun har skrevet alle bøkene, tv-seriene, teateroppsetningene og filmmanuset til Jul i Blåfjell, Jul på Månetoppen og Julenatt i Blåfjell, samt manus til tv-serien Vertshuset Den Gyldne Hale, adventsserien Amalies Jul, og en rekke manus for Sesam Stasjon og Huset med det rare i. I tillegg er hun utviklingsansvarlig for opplevelses- og kulturhuset Blånisselandet i Målselv. Hagen er også tekstforfatter av flere hundre sanger, og har samarbeidet med noen av landets beste komponister. Hun har eksamen fra Barnevernsakademiet i Oslo, og har også arbeidet som førskolelærer, i tillegg til videre utvikling av bøker og filmmanus fra Blåfjell-universet. For tiden skriver hun på heltid. Gudny Ingebjørg Hagen har vunnet mange priser for arbeidene sine, blant annet Gullruten og flere Spellemannspriser.
Bøker i serien