Jesperpus (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202527167
Kategori: Natur og friluftsliv
Omtale Jesperpus

Jesperpus er ikke som andre katter. Jesperpus går på ski, på toppturer, han svømmer, rir på hest – eller slapper av oppi tursekken til Matmor. Men Jesperpus er også som katter flest: Han elsker å jakte på fugler og mus og misliker andre katter.

Jesperpus ble verdenskjent over natten. Først sendte TV 2 en film hvor han går på ski med Matmor, og lynraskt ble filmen spredt i sosiale medier, over hele verden. Han har for lengst fått sin egen blogg og en Facebook-side med over 55 000 følgere. Og ifølge Time Magazine er Jesperpus det 59. mest innflytelsesrike dyret i hele verden!

I denne boken viser Jesperpus oss sine helt unike – og helt ordinære – sider fra sin hverdag som katt. Boken er rikt illustrert og full av gode kattehistorier, samt fakta og smarte tips. Jesperpus er en feelgood-bok til glede, nytte og inspirasjon for alle som elsker katter.

Til toppen

Flere bøker av Aina Stormo og Katia Gjerding Wiegand:

Anmeldelser Jesperpus

Bli bedre kjent med Jesperpus! 01.11.2016

«Denne litterære godbiten er proppet med illustrasjoner av Jesper, informasjon om katter som kjæledyr og notater fra katten selv og matmoren. Vi kommer tettere inn på et av verdens mest kjente kjæledyr, som har rundt 55 tusen følgere. Dette er på mange måter en biografi, samtidig som det er en faktabok om katter.»«[...] en av de fineste bøkene jeg har lest i år. Virkelig til å anbefale. Boken er kunnskapsrik, varm, rørende og sterk.»«[...] en feelgood bok av de sjeldne. Jeg kan med hånden på hjerte si at boken er humoristisk, full av tips og råd og kan gi deg flere lesetimer med kos.»«[...] en kunnskapsrik, koselig, nydelig og vakker bok, om en katt, en familie og om hvordan det er å være dyre kjendis.»«Den kan varmt anbefales. Jeg har valgt å gi denne varme og rørende boken terningkast 6.»

 
Simen Ingemundsen, Bloggen Boktimmy

Til toppen

Om forfatter
Aina Stormo bor på en gård i Løten i Hedmark. Hun har lang erfaring med husdyr og kjæledyr og er dessuten svært opptatt av dyrevern. Ikke minst er hun matmor til katten Jesperpus, og sammen med Katia Gjerding Wiegand har hun skrevet boken om ham.
Katia Gjerding Wiegand (f.1970) er journalist, fotograf, regissør, produsent og manusforfatter og jobbet med et bredt spekter programmer for TV og radio. Hun har skrevet boken om Jesperpus i samarbeid med Aina Stormo.