Jenta som ikke kom hjem av Evonne Wareham (Ebok)
Ebok

Jenta som ikke kom hjem (Ebok)

Forfatter:

Kirsti Johansen Myro (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.53 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Never Coming Home
Oversatt av: Myro, Kirsti Johansen
ISBN/EAN: 9788202576189
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Jenta som ikke kom hjem

«En herlig romantisk thriller fra London, Italia og USA.» Lovereading

Kaz Elmore bryter fullstendig sammen da hun får høre at datteren Jamie er omkommet i en bilulykke. Datteren var på besøk hos sin far i USA da hun døde, og Kaz holder ikke ut tanken på at hun aldri skal få se den lille jenta si igjen.

Flere måneder senere blir hun oppsøkt av en mann som var vitne til ulykken. Alt han ønsker er å trøste den sørgende moren, men snart skjønner han at jenta som døde i armene hans umulig kan være Kaz’ datter.

Kan Jamie fortsatt være i live? Politiet har henlagt saken, men sammen med den ukjente mannen starter Kaz sin egen etterforskning. Den desperate jakten etter Jamie fører dem snart ut på farlige veier tvers over Europa. Men så lenge Kaz har et håp om å få se datteren igjen, kan hun ikke la være å lete …

Til toppen

Flere bøker av Evonne Wareham:

Om forfatter

Evonne Wareham er født og oppvokst i South Wales. Etter universitetet flyttet hun til London, hvor hun fikk jobb innen offentlig administrasjon, skrev romaner på fritiden og gikk mye på teateret. Nå bor hun ute ved sjøen i Wales igjen, skriver og studerer til en doktorgrad i historie. Hun elsker fremdeles å se teater, liker å bo på hotell og gleder seg over forfatterfellesskapet gjennom medlemskapet i foreningene Romantic Novelists’ Association og Crime Writers Association.

Jenta som ikke kom hjem er Evonnes debutroman, og den har vunnet «The 2012 Joan Hessayon Award», «The 2013 Colorado Romance Writers Award for Romantic Suspense» og «The Oklahoma National Readers’ Choice Award for Romantic Suspense».

Les mer på www.evonnewareham.com og følg Evonnes blog: www.evonneonwednesday.blogspot.com